ARHIVA B365

Declaraţie şocantă a lui Mircea Lucescu: Am fost lovit intenţionat de vatman

Mircea Lucescu a vorbit pentru prima dată de la accidentul care l-a băgat în spital şi l-a adus pe masa de operaţie. Antrenorul lui Şahtior susţine că vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident şi chiar este de părere că omul a provocat intenţionat accidentul.

„Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zărit de la zeci de metri distanţă şi mi-am imaginat că va frâna. Să mă ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine!”, a spus Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.

Lucescu a fost implicat vineri într-un accident rutier petrecut în Capitală. În timp ce vira la stânga, maşina condusă de el a fost lovită de un tramvai, apoi a ricoşat într-un alt automobil care circula regulamentar pe sens contrar. Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar, iar ieri a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea din cavitatea toracică a unei cantităţi mari de lichid acumulată sub dren.

Vatmanul Marian Bartoc, cel care conducea tramvaiul ce a lovit masina lui Mircea Lucescu, vineri, si omul acuzat mai apoi de antrenor de provocarea accidentului, a cerut ajutorul Politiei.

Angajatul RATB nu a dorit sa comenteze prea mult acuzatiile pe care „Il Luce” i le aduce de pe patul de spital, el multumindu-se sa spuna ca politistii vor decide cine a fost vinovat de accident.

„M-a sunat nevasta mea si mi-a spus care sunt acuzatiile lui Mircea Lucescu la adresa mea. Spun doar atat: Politia va decide cine este vinovat de producerea accidentului. E problema dansului daca a declarat ca i se pare ca am vrut sa intru in el. Acum trebuie sa fac niste drumuri la Politie, mai multe nu comentez. Imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat”, a spus vatmanul in Libertatea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button