ARHIVA B365

DECLARAŢIA primului martor la locul ACCIDENTULUI LUI CONDREA. Ce a văzut femeia care a sunat la 112

„Eu am fost femeia şofer care a ajuns la nici 2-3 minute la faţa locului, am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăţi din autoturism pe şosea şi maşina derapase de pe şosea. Am sunat la 112 şi am căutat supravieţuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat, domnul a spus că nu se poate apropia, că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu faţa în jos dar nu mai respira. (…) Şi indiferent de ce spune oricine, e vorba de viaţa unui om pe care instinctiv vrei să-l salvezi, văzându-l între fiare. E, de fapt a fost şi el copilul cuiva, tatăl cuiva, şi orice ar fi făcut, avea dreptul la viaţă!!!”, a scris femeia pe Facebook.

Parchetul General:Moartea lui Condrea a fost VIOLENTĂ.Iubita l-a recunoscut după semnele particulare

Procurorii de la Parchetul General susțin că moartea patronului Hexi Pharma a fost una violentă, nu s-au constatat leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât accidentul auto, iar Dan Condrea a fost recunoscut „fără echivoc” de iubita sa şi după semnele particulare.

„Eram la circa 300 de metri pe sensul de mers al maşinii; dacă eram mai aproape, cred că mă lovea vreo planetară în cap. (…) Când am ajuns lângă maşină, mi s-a făcut rău. Aşa ceva nu am mai văzut în viaţa mea. Am început să caut cu femeia supravieţuitorii. Nu era nimeni în maşină şi nici prin iarba foarte mare din jur. După ceva timp, femeia mi-a spus că l-a găsti pe om sub maşina contorsionată. (…) ISU a venit la un sfert de oră, iar Salvarea – mult mai târziu, nu cum se spune, în 10 minute”, a spus şi biciclistul, conform realitatea.net. 

Reacţia Hexi Pharma după ce Dan Condrea a murit: „Suntem încă în şoc şi nu ne putem reveni”

Hexi Pharma, condusă de Dan Condrea, a transmis un comunicat de presă prin care susţine că decesul patronului firmei a şocat pe toată lumea, spunând despre acesta că era „retras şi prefera să gândească de zece ori înainte sa vorbească”.

Dan Condrea şi-a actualizat testamentul pe 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a actualizat testamentul pe data de 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Omul de afaceri îşi lasă bunurile celor doi copii, dar şi actualei soţii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button