Declarația actriței Monicăi Odagiu, după accidentul în care a fost implicată. A lovit mortal un pieton, pe lângă Sala Palatului. „S-a aruncat în fața mașinii”

10 apr. 2023
626 Afișari
Declarația actriței Monicăi Odagiu, după accidentul în care a fost implicată. A lovit mortal un pieton, pe lângă Sala Palatului. „S-a aruncat în fața mașinii”
Declarația actriței Monicăi Odagiu, după accidentul în care a fost implicată. A lovit mortal un pieton, pe lângă Sala Palatului. „S-a aruncat în fața mașinii” | Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

Duminică, 9 aprilie 2023, actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un grav accident de circulație în centrul Bucureștiului. Aceasta a dat peste un pieton care ar fi traversat strada. Bărbatul de 35 de ani a decedat în urma impactului.

Declarația dată de Monica Odagiu după accidentul din București

Monica Odagiu se afla la volanul mașinii care l-a lovit mortal pe bărbatul de 35 de ani din București. Aceasta a declarat că pietonul i-a sărit în față, în momentul în care s-a asigurat că nu mai are cum să oprească vehiculul, conform Antena 3 CNN.

S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii, a declarat artista.

În aceeași mașină se aflau și sora șoferiței, Ana Odagiu, și iubitul acesteia Conrad Mericoffer. Acesta din urmă a declarat, pentru jurnaliștii aflați la fața locului, următoarele:

S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta.

Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției.

Te-ar mai putea interesa și: 

Pietonul lovit nu a putut fi salvat

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:15, pe Strada Știrbei Vodă din centrul Bucureștiului. Monica Odagiu venea dintre Calea Victoriei, iar in dreptul stației STB de autobuz „Luterană”, a lovit un bărbat în vârstă de 35 de ani.

La fața locului s-au prezentat echipaje ale Brigăzii Rutiere și echipaje SMURD. Acestea i-au acordat pietonului primul ajutor, însă, din nefericire, nu i-au putut salva viața.

Actrița ce se afla la volanul mașinii a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero. În cauză încă se efectuează cercetări pentru a stabili care au fost exact condițiile în care a avut loc accidentul.

Cookies