ARHIVA B365

Decizie-surpriză în cazul barajului Rapid – Chiajna, anunţată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv

„Noi avem o hotarare in care se spune ca s-a respins cererea de suspendare a barajului, pentru ca meciul oricum se jucase. Dar TAS a admis acest proces, se intra pe fond. Sunt doua lucruri interesante pe care ni le-au tramsmis. In primul rand, se constata ca Rapid nu are licenta pentru divizia nationala si numarul doi, Concordia Chiajna nu face deocamdata dovada ca poate juca in liga nationala. Va incepe un proces in toata regula, cu audieri si tot ce necesita un proces. Cititi cu foarte multa atentie comunicatul TAS. E posibil ca TAS sa decida in trei-patru etape ca s-a jucat degeaba”, a explicat antrenorul Chiajnei, Ionut Chirila, la Digi Sport, citat de Realitatea.net.

Concordia a trimis o adresă către FRF prin care solicita sa fie programata in prima etapa din Liga I. „Noi am facut o cerere la FRF, sa fim programati in prima etapa. Inca nu am primit un raspuns”, a mai spus Chirila.

Chiajna a primit, miercuri, următoarea adresă de la Lausanne:

„TAS a dispus urmatoarele masuri preliminare:

1. A respins cererea de suspendare a Deciziei Comitetului Executiv de organizare a unui meci de baraj intre Concordia Chiajna si Rapid Bucuresti, meci deja disputat.

2. A retinut in mod expres ca intr-adevar, se pare ca S.C. F.C. Rapid Bucuresti S.A. nu are licenta pentru a participa in urmatorul sezon al Ligii 1.

3. A retinut ca C.S. Concordia Chiajna nu a facut deocamdata dovada ca detine dreptul de participare in sezonul 2013-2014 al Ligii I”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button