BAZAR

Decizie surprinzătoare: Cine va fi cavalerul de onoare al Elenei Băsescu

Mezina preşedintelui Traian Băsescu a ales-o ca domnişoară de onoare pe verişoara sa primară, Raluca – fiica fratelui preşedintelui, Mircea Băsescu. Cavalerul de onoare pentru nunta mezinei preşedintelui cu Bogdan Ionescu, zis „Syda”, va fi Poponeţ, pe numele său Codin Maticiuc, scrie Cancan, citat de adevărul.ro.

Dacă Elena Băsescu este prietenă bună de mai mulţi ani cu cavalaerul de onoare, relaţia lui Codin cu mirele nu poate fi descrisă în acelaşi mod. Cei doi au avut o altercaţie într-un restaurant hin Herăstru, în urmă cu cinci ani. Motivul a fost manechinul Corina Zugravu, iubita lui Poponeţ la vreme respectivă, căreia „Syda” îi făcea curte.

Contactat telefonic de Cancan, Codin Maticiuc a confirmat că va fi cavaler de onoare la nunta Elenei Băsescu. „Eu şi Elena suntem prieteni vechi şi foşti colegi de clasă, de liceu. Bogdan şi Elena m-au rugat să le fiu cavaler de onoare şi nu am avut cum să-i refuz atâta vreme cât Elena mi-a fost mereu foarte aproape atât ca prietenă, dar şi aproape de orfelinatul pe care îl am”, a declarat el.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button