ARHIVA B365

Decizie-şoc luată de deputatul care a stat cu părinţii până la 39 ani: s-a mutat cu chirie

Remus Cernea, deputatul care, în urmă cu câteva zile de declanşat un adevărat scandal, după ce a militat pentru legiferarea parteneriatului civil între persoanele de acelaşi sex şi a susţinut tăierea finanţării bisericilor, cunoscut şi pentru faptul că până la vârsta de 39 de ani a locuit cu părinţii, s-a mutat cu chirie.

Sătul de bancurile care s-au făcut pe seama faptului că până la vârsta de 39 de ani a locuit cu părinţii, Remus Cernea şi-a închiriat o garsonieră într-o zonă bună a Capitalei, unde preţurile pentru astfel de imobile sunt în jurul a circa 300 euro, scrie Cancan.ro.

„Este o garsonieră simplă, să nu vă aşteptaţi la altceva. Un pat, un dulap, o bibliotecă, strictul necesar”, a precizat deputatul.

Locuinţa pe care a închiriat-o Cernea are o suprafaţă de maximum 40 de metri pătraţi. În mijlocul camerei se află un pat, iar pe perete o mică bibliotecă cu cărţile pe care politicianul le citeşte.

„Ştiu că s-au făcut o mulţime de bancuri pe seama faptului că am locuit până acum cu părinţii, însă nu am de ce să mă supăr. Mă amuz. Şi ca să se ştie, am mai avut perioade în decursul anilor când am stat în locuinţe închiriate, după care m-am întors acasă, din diferite motive. Important este să mă simt eu bine”, a spus deputatul.

Întrebat cu ce se deplasează prin Bucureşti, Remus Cernea a precizat că e adeptul mijloacelor de transport în comun. „Cu metroul şi cu RATB-ul. Sau cu taxiul, atunci când mă grăbesc. N-am maşină, n-am carnet”, a spus deputatul.

Mama lui Remus Cernea a fost profesoară de matematică, tatăl geolog, iar în prezent ambii sunt pensionari. „Sunt oameni simpli, însă le mulţumesc că au avut grijă de mine, m-au susţinut chiar şi atunci când nu erau de acord cu mine. Mi-au oferit un acoperiş deasupra capului”, a mai spus Cernea.

Deputatul a precizat că a stat până la această vârstă cu părinţii pentru că nu are bani să-şi cumpere o locuinţă. De-a lungul timpului el a făcut câteva afaceri, însă susţine că nu a strâns nimic. „Banii i-am investit în acţiuni civice, şi nu în bunuri. A fost o opţiune de viaţă”, a explicat Cernea.

În ceea ce priveşte viaţa personală, deputatul a precizat că nu se vede căsătorit în următoarea perioadă. „Sunt însurat cu munca mea. O căsătorie presupune mari responsabilităţi, mai ales când apar şi copii, iar eu muncesc cea mai mare parte a timpului. Sunt un workaholic, muncesc cu plăcere, dar o fac pentru o cauză. Pentru viaţa mea personală, timpul este limitat. Nu mă pot angaja într-o căsătorie, nu am cum”, a spus Remus Cernea.

Întrebat cum suporta iubita lui să-l vadă atât de puţin timp, politicianul a spus zâmbind: „Cine mă iubeşte, mă ia aşa cum sunt”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button