Decizie dură a lui Clotilde Armand. Polițiștii locali din Sectorul 1 vor restitui 2.000.000 de lei

07 mart. 2021
561 Afișari
Decizie dură a lui Clotilde Armand. Polițiștii locali din Sectorul 1 vor restitui 2.000.000 de lei

Polițiștii locali din Sectorul 1 vor restitui 2.000.000 de lei, ca urmare a unei decizii a primarului Clotilde Armand care consideră că au încasat bani inutil.

Clotilde Armand a decis că polițiștii locali din Sectorul 1 vor restitui 2.000.000 de lei, banii reprezentând sumele încasate pentru ore suplimentare “pontate inutil” în perioada stării de urgenţă, martie-septembrie 2020. Este vorba, spune edilul, de aproximativ 300 de polițiști locali din sector, Clotilde Armand dând ca exemplu un şef de serviciu care a încasat în plus 40.000 lei.

 

“Fosta conducere a Poliţei Locale Sector 1 şi-a pontat anul trecut în perioada stării de urgenţă sute de ore suplimentare inutil. Astfel, şefii Poliţiei Locale Sector 1 şi-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toţi aceşti poliţişti erau apropiaţi de vechea administraţie. Nimeni nu ştie nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Aceşti poliţişti aveau acordul fostei administraţii şi pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliţia locală şi vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile. Vă anunţ că am decis împreună cu noul director al Poliţiei Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate şi toţi beneficiarii să înapoieze toţi banii din perioada martie – septembrie 2020”, a scris Clotilde Armand, duminică, pe Facebook.

Polițiștii locali din Sectorul 1 vor restitui 2.000.000 de lei. Un șef a luat peste 40.000 de lei

Potrivit Primarului Sectorului 1, “un singur şef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic”.

”Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală)”, a mai spus Clotilde Armand.

Clotilde Armand susţine că acesta este motivul reorganizării poliţiei locale.

“Vor zbura din funcţie toţi cei care n-au înţeles că nu merge cu poliţia politică, cu toleranţa faţă de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm!”, a mai adăugat Clotilde Armand.

Cookies