ARHIVA B365

DECIZIA INSTANȚEI: Pagina de Facebook a Mihaelei Rădulescu a fost blocată pentru mesaje denigratoare

Profilul personal al Mihaelei Rădulescu a fost şters de Facebook. Totodată, instanţa i-a interzis Mihaelei Rădulescu să mai posteze pe această rețea de socializare materiale despre omul de afaceri Radu Budeanu, cel care a intentat acţiunea în instanţa, până la soluţionarea cauzei, după o acţiune făcută de firma Trăilă, Stratulat, Almăşan, Albulescu Attorneys At Law, scrie evz.ro.

În ultimele săptămâni, Mihaela Rădulescu a făcut pe Facebook o serie de afirmaţii denigratoare la adresa lui Radu Budeanu, iar acesta a dat-o în judecată, pe motiv că prezentatoarea TV îl defăimează.

Judecătorii au stabilit că Mihaela Rădulescu este obligată „să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamant de pe pagină personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea”.

De asemenea, instanţa „obligă pârâtă să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei (…) publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagină personală de pe reţeaua Facebook”.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Mihaela Rădulescu este obligată „să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamant de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea”. Totodată, instanţa „obligă pârâta să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei (…) publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook”.

Decizia instanţei nu este definitivă, însă este o premieră pentru România. Radu Budeanu a fost reprezentat în instanţă de firma Trăilă, Stratulat, Almăşan, Albulescu Attorneys At Law.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button