Decizia DIICOT în dosarul blocării metroului

14 mai 2021
2562 Afișari
Decizia DIICOT în dosarul blocării metroului

Decizia DIICOT în dosarul blocării metroului arată că aceasta nu a fost o faptă de terorism. Procurorii DIICOT au trimis dosarul la Parchetul Sectorului 4, care continuă cercetările în urma evenimentului din martie.

Procurorii DIICOT au analizat plângerea depusă de METROREX în martie, după protestul de la metrou, și au ajuns la consluzia că aceste presupuse fapte nu sunt de competența Parchetului anti-mafia, ceea ce înseamnă că nu sunt fapte de terorism, informează RealitateaPLUS. Prin urmare, au trimis plângerea la Parchetul Sectorului 4.

Aceștia aveau deja o investigație deschisă pe care au și extins-o.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, cercetările la sectorul 4 au fost extinse pentru infracțiuni de zădărnicire a combaterii bolilor.

În același dosar aflat acum pe rolul Parchetului sectorului 4 se cercetează și modul în care a fost încălcată legea în ceea ce privește declararea grevei.

Potrivit acelorași surse, până în prezent au fost audiate aproximativ 20 de persoane, iar procurorii au cerut documente atât de la METROREX, cât și de la sindicate.

Cookies