ARHIVA B365

Debenhams a deschis un nou magazin în Bucureşti, în mallul Plaza România

Noul magazin Debenhams este situat la parterul centrului comercial Plaza România şi este cel de-al doilea magazin al retailerului britanic în România. Cu ocazia deschiderii, compania a oferit cadouri primilor 100 de clienți, ședințe gratuite de machiaj cu produse Lancôme și un concurs tip Treasure Hunt.

„Deschiderea Debenhams în Plaza România constituie un moment de consolidare a poziției mall-ului ca o importantă destinație de shopping din București. Este, totodată, un moment semnificativ al procesului de renovare și modernizare prin care ne-am propus să reinventăm Plaza România”, a declarat Affan Yildirim, general manager Anchor Grup, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Noul magazin Debenhams din Plaza România include cele mai noi linii vestimentare şi articole de înfrumuseţare pentru toate vârstele. Clienţii pot găsi aici aproximativ 43.000 de piese vestimentare pentru femei, bărbaţi, copii, articole de lenjerie şi accesorii, colecţiile fiind semnate de designeri internaţionali precum Ben de Lisi, Jasper Conran sau John Rocha.

De asemenea, Debenhams reunește circa 100 de branduri de parfumerie, machiaj şi îngrijire a pielii. Produsele de beauty sunt amplasate într-un spaţiu de 190 mp și aparțin unor case consacrate precum: Dior, Lancôme, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estée Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L’Oréal.

Debenhams este prezent în 27 de ţări, cu 240 de unităţi. Conform Infinity Group, partenerul francizorului britanic Debenhams, inaugurarea magazinului din Plaza România susţine planurile companiei de a-şi dubla afacerile în franciză la nivel mondial, ca număr de unităţi şi ţări.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button