ÎN BUCUREȘTI

De Ziua Mondială a Teatrului, Grivița 53 continuă campania „Vindem Cărămizi – Construim un Teatru”. Haideți să ajutăm, cu mic, cu mare

De Ziua Mondială a Teatrului - 27 martie, are loc spectacolul live difuzat pe streaming marca G53. Campania de strângere de fonduri pentru Teatrul Grivița 53 continuă. Grivița 53 este prima acțiune civica pentru un teatru construit de la zero după 75 de ani.

ÎMPREUNĂ G53

Continuăm campania de strangere de fonduri pentru Grivița 53 – prima acțiune civică pentru un teatru construit de la zero după 75 de ani.

În ordinea intrării pe scenă:
George Ivașcu, Chris Simion – Mercurian, Maia Morgenstern, Iuliana Vilsan, Vlad Logigan, Ilona Brezoianu, Miclos Baci, Medeea Marinescu, Crina Semciuc, Tudor Aaron Istodor, Rodica Mandache, Aylin Cadir, Dana Rogoz, Alma Lascu, Răzvan Popovici, Irina Margareta Nistor, Antoaneta Cojocaru, Cristina Casian, Anca Sigartău, Richard Bovnotzki, Ioana Marchidan, Florina Gleznea, Magda Catone, Letiția Vlădescu, Maria Miu, Ofelia Popii, Emilia Popescu, Alexandru Tomescu, Adriana Trandafir, Ada Milea, Marian Ralea, Marius Manole și Oana Pellea.

Când are loc:

Sâmbătă, 27 martie – Ziua Mondială a Teatrului.

Ora 18:00.

Durata spectacolului: 2h53min.

De Ziua Mondială a Teatrului, Grivița 53 continuă campania „Vindem Cărămizi – Construim un Teatru”

Toți banii de pe bilete merg în construcția teatrului. Campania VINDEM CĂRĂMIZI. CONSTRUIM UN TEATRU continuă! Mai avem de vândut 32.000 de cărămizi!

Pune cărămida ta! Numele tău va rămâne inscripționat în foaierul teatrului. Fii ctitor împreună cu noi.

Link-ul pentru bilete este AICI.

Cost bilet: 53 lei.

Campania din martie – mărțișoare cărămizi

Campania de strângere de fonduri cu ocazia mărțișorului a adus o sumă considerabilă în fondul de donații al proiectului, în urma vânzării de mărțișoare cu autografe ale actorilor și de cărămizi pentru ctitori.

La ambele mese de la standul Grivița 53 erau cozi cu donatori interesați să afle cum pot contribui de la voluntarii care explicau fiecărui om în parte ce înseamnă cărămida mică și ce înseamnă cărămida mare. Un mărțișor simbol cu autograful unui actor – cărămida mică – poate fi oferit în urma unei donații în valoare de 53 de lei.

”Cuvântul cheie al proiectului e împreună” spune Chris Simion-Mercurian, regizoarea care a inițiat proiectul și care se simte încurajată de faptul că publicul i-a depășit așteptările prin susținerea oferită achiziționând mii de mărțișoare și cărămizi. 205.000 de euro au fost contribuția inițială făcută de Chris Simion-Mercurian în urma vânzării casei bunicii ei. Aceștia au reprezentat banii necesari achiziționării terenului pe care va fi construit teatrul. Toate detalii despre proiect sunt aici, pe site-ul oficial Grivița 53.

Sursă foto: Facebook/ Grivita 53

Nota B365.ro: Dacă vrei să știi care este toată povestea din spatele proiectului Grivița53 demarat de Chris Simion, aruncă o privire aici:


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button