De ziua lor de nume, Măriile primesc un cadou de la Art Safari. Cei cu nume de sfânt au 50% reducere la biletele pentru expoziția Love Edition

15 aug. 2023
265 afișări
De ziua lor de nume, Măriile primesc un cadou de la Art Safari. Cei cu nume de sfânt au 50% reducere la biletele pentru expoziția Love Edition
De ziua lor de nume, Măriile primesc un cadou de la Art Safari. Cei cu nume de sfânt au 50% reducere la biletele pentru expoziția Love Edition | Sursă foto: Art Safari

Art Safari a anunțat că astăzi, 15 august 2023, a pregătit o surprinsă pentru persoanele care poartă numele de Maria. Bucureștenii care își celebrează astăzi onomastica vor beneficia de o reducere substanțială la bilete pentru expoziția Love Edition

Cei care au numele Maria primesc 50% reducere la Art Safari Love Edition

Bucureștenii interesați să vadă noua expoziția din cadrul Art Safari, și care poartă numele de Maria, au ocazia perfectă să meargă pentru a o admira. Cu toate că în tradiția populară astăzi nu se urează „la mulți ani”, persoanele care poartă acest nume vor avea parte de un cadou.

Cei a căror onomastică este serbată marți, 15 august 2023, vor avea primi o reducere de 50 % la biletele pentru Art Safari – Love Edition. Iată mesajul transmis pe rețelele de socializare:

Numele tău începe cu „Ma” și se termină cu „ria”? 😋 Ți-am pregătit o surpriză de Sfânta Maria: -50% reducere la bilete!

Expoziția poate fi vizitat între orele 12:00 – 21:00. Aceasta va putea fi admirată până la data de 30 august 2023.

Despre expoziție

Cea mai nouă expoziție din cadrul Art Safari este dedicată iubirilor, iar în cadrul ei pot fi admirate peste 100 de capodopere realizare de Andy Warhol, Man Ray, Van Dyck sau David Hockney. Aceasta este împărțită în patru zone.

Iată care sunt acestea:

 • Sărutul de Brâncuși & Love Stories, în parteneriat cu National Portrait Gallery, Londra:
  • Cuprinde o secțiune unde sunt expuse opere ale artiștilor români, printre care se numără și Nicolae Grigorescu. De asemenea, poate fi văzută și corespondența de dragoste dintre Constantin Brâncuși și dansatoarea Florence Meyer.
 • Constantin Artachino:
  • Este considerat a fi unul dintre maeștrii portretului și peisajului în istoria artei autohtone. Artachino a fost atras de lumea orientală și de cea balcanică, astfel că a decis să o imortalizeze cu tușe de mătase. Artistul s-a remarcat prin eleganța, echilibrul, dar și liniile și contururile clare ale operelor sale.
 • Ion Alin Gheorghiu:
  • Este unul dintre cei mai importanți pictori postmoderni români. În cadrul expoziției, vor putea fi admirate operele abstracte și de mari dimensiuni.
 • Nymphs and Zombies. Ondine’s Hope and Baraka’s Despair:
  • Expoziția este una nonconvențională. Aici vor putea fi văzute operele a doi artiști contemporani cu viziuni diametral opuse.

Pe lângă cele patru expoziții, vizitatorii se vor putea bucura și de o seria de instalații. De asemenea, au fost pregătite activități și pentru cei mici. Copiii vor putea lua parte la ateliere de creație și tururi ghidare în cadrul Art Safari Kinder.

Cookies