De Ziua Îndrăgostiţilor: iubirea a traversat Atlanticul până în Sectorul 4. VIDEO & FOTOGALERIE

de:
14 feb. 2013
1 Afișari
De Ziua Îndrăgostiţilor: iubirea a traversat Atlanticul până în Sectorul 4. VIDEO & FOTOGALERIE

Deşi au păşit ultimii în sala de la Casa Căsătoriilor Sector 4, Nicoleta Simona şi alesul său, Garry Craig – cetăţean american din statul Mississippi, au spus cel mai puternic „Da” dintre toţi tinerii care au trecut astăzi pragul stării civile. 

Ziua în care au ales să îşi unească destinele coincide cu „Valentine’s Day”, după cum au precizat cei doi pentru B365.RO. „Ne-am cunoscut în urmă cu trei ani când eu eram la studii în State. Ne-a plăcut şi, iată-ne, astăzi, aici”, a spus emoţionată Nicoleta. La braţ cu Craig, cei doi tineri îşi fac planuri mari care nu includ însă nici România, şi nici nu vor să meargă din nou peste ocean „pentru visul american”. „Ne vom stabili în Spania, deocamdată”, a specificat Craig.

Chiar dacă nu ştie limba română, Craig a aşteptat cu interes traducerea fiecărui paragraf al ceremoniei, după ce a exersat în particular „da-ul” în oglindă. Cele mai mari emoţii le-a avut însă când a trebuit să ridice în braţe aranjamentul floral pregătit special de reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 care nu era deloc uşor. 

Tot în prezenţa apropiaţilor, cei doi şi-au pus şi verighetele ca dovadă a dragostei ce şi-o poartă reciproc. 

La fel de multe emoţii au avut şi Iulia şi Bogdan Cristian Slujitoru care au fost însoţiţi la Starea Civilă de propriul copil. Cei doi au ţinut însă neapărat să aleagă 14 februarie 2013 pentru a-şi uni destinele. „Pentru că tot de Ziua Îndrăgostiţilor am zămislit-o pe fetiţa noastră”, ne-a dezvăluit Iulia. 

 

Emoţiile l-au încercat inclusiv pe primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, când i-a avut în faţă pe Nicoleta şi Marius Hagiescu. Astfel, buletinul naşei va fi făcut de urgenţă după ce a fost tăiat, din greșeală, în locul celui al viitoarei mirese. 

„Pentru mine este o zi normală de lucru şi una specială pentru cei care îşi oficiază căsătoria”, a declarat Piedone după ce i-a încercat pe toţi mirii cu întrebarea „Eşti gelos?”. Edilul s-a ferit însă să dea sfaturi tinerilor care pornesc pe drumul în doi. „Nu pot să dau niciun sfat. Ce pot să spun eu este că, după 25 de ani de căsătorie, secretul este respectul şi toleranţa”, a conchis Piedone. 

Pe lângă certificatele de căsătorie, care au ajuns direct la proaspetele soţii, soţii au primit din partea administraţiei un certificat de „veşnic îndrăgostiţi”.  

 

În această seară, începând cu ora 18.00, primarul Cristian Popescu Piedone îi va căsători „de probă” şi pe cei care vor să experimenteze acest statut pentru o zi. Evenimentul s eva desfăşura la mall Sun Plaza. 

Cookies