De ziua femeii, bucureștencele din Sectorul 3 sunt invitate la teatru. Piesele se vor juca la Sala Gloria, iar accesul este gratuit

04 mart. 2023
540 Afișari
De ziua femeii, bucureștencele din Sectorul 3 sunt invitate la teatru. Piesele se vor juca la Sala Gloria, iar accesul este gratuit
De ziua femeii, bucureștencele din Sectorul 3 sunt invitate la teatru. Piesele se vor juca la Sala Gloria, iar accesul este gratuit | Sursă foto: Freepik.com

Pentru a sărbătorii „Ziua Femeii” administrația publică din Sectorul 3 a pregătit două piese de teatru la care le invită pe doamnele și domnișoarele ce locuiesc în aria administrată. Bucureștencele nu vor fi nevoite să plătească intrarea.

Piese de teatru gratuite pentru femeile ce locuiesc în Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, printr-o postare făcută pe pagina de Facebook, că marți, în data de 7 martie 2023, vor fi organizate două piese de teatru pentru a sărbători „Ziua Internațională a femeii”.

Acestea vor avea loc la Sala Gloria (aflată pe strada Bucovina numărul 6), iar doamnele și domnișoarele vor beneficia de intrare gratuită la spectacole.

Iată care sunt cele două piese ce vor fi puse în scenă:

  • Spectacolul „Prenumele” – de la ora 16:00.
    • Actori: Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Leonid Doni, Ecaterina Ladin și Paula Chirilă.
  • Spectacolul „Cina de adio” – de la ora 19:30.
    • Actori: Mihai Călin, Ecaterina Ladin și Gheorghe Ifrim.

Ambele piese ce vor fi jucate săptămâna viitoare pentru femeile din Sectorul 3 sunt regizate de către Răzvan Săvescu.

De ziua femeii, bucureștencele din Sectorul 3 sunt invitate la teatru
De ziua femeii, bucureștencele din Sectorul 3 sunt invitate la teatru | Sursă foto: Facebook-Robert Negoiță

Bucureștencele trebuie să rezerve locurile

Cu toate că accesul la spectacole va fi gratuit, doamnele și domnișoarele trebuie să facă o rezervare în prealabil pentru a-și asigura locurile.

ATENȚIE! Accesul în sala de spectacol se face în limita locurilor disponibile în sală, în baza unei rezervări confirmate, a transmis primarul Robert Negoiță.

Persoanele interesate să participe la acest eveniment organizat de primărie pot face rezervările la următoarea adresă de e-mail:

De asemenea, invitatele trebuie să ajungă la fostul Cinema Gloria înainte de începerea pieselor.

Accesul în sală se va face după cum urmează: între orele 15:30-16:00, pentru piesa „Prenumele”, iar pentru piesa „Cina de adio” între orele 19:00-19:30.

Cookies