De Ziua Animalelor, la Muzeul Antipa e târg de adopții. Bucureștenii pot să ia acasă și căței, și pisici

03 oct. 2023
3394 Afișari
De Ziua Animalelor, la Muzeul Antipa e târg de adopții. Bucureștenii pot să ia acasă și căței, și pisici
De Ziua Animalelor, la Muzeul Antipa e târg de adopții. Bucureștenii pot să ia acasă și căței, și pisici Sursă foto: Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda

Cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) va organiza un nou târg de adopții, la Muzeul Antipa. Bucureștenii iubitori de animale vor putea lua acasă atât cățeluși drăgălași, cât și pisicuțe jucăușe.

ASPA organizează un nou târg de adopții, la Muzeul Antipa

Miercuri, 4 octombrie 2023, se celebrează Ziua Internațională a Animalelor. Cu această ocazie, iubitorii de animale din București, și nu numai, sunt așteptați la un nou târg de adopții ce va fi organizat în Capitală.

În această săptămână, ASPA va aduce la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” atât cățelușii, cât și pisicuțele ce sunt gata să-și găsească o nouă casă.

😍 Iubitori de animale, vă așteptăm să adoptați un cățel de la ASPA sau o pisică de la Asociația TNR, la târgul care va avea loc pe peluza Muzeului, la Piața Victoriei, transmite Asociația. 

Târgul de adopții va avea loc între orele 10:00 – 16:00. Intrarea este liberă.

Adopțiile sunt gratuite, iar animalele prezentate sunt sănătoase, microcipate, deparazitate (intern și extern), vaccinate și sterilizate (dacă vârsta permite).

Intrare liberă la Muzeul Antipa

În 2022, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a oferit intrare gratuită doar persoanelor ce au nume de animal (Vulpe, Ursu, Lupu). Cu toate astea, în acest an de Ziua Internaționale a Animalelor reprezentații muzeului au anunțat că toți doritorii vor beneficia de intrare gratuită.

Astfel că, miercuri, 4 octombrie, doritorii pot merge la Muzeul Antipa pentru a admira expoziția permanentă. Programul în care se pot face vizite este 10:00 – 19:00.

De asemenea, au fost pregătite și alte activități interesante. Printre acestea se numără:

  • Desene colorate cu animalele preferate – între orele 10:00 – 18:00
    • Atelier de desen pentru cei mici. Aici, copii își vor putea exersa abilitățile artistice
  • Demonstrații de dresaj canin și ecvestru – între orele 12:00 – 18:00
    • Acestea vor fi susținute de către Jandarmeria Română.

Ziua internațională a Animalelor are rolul de a recunoaște importanța pe care necuvântătoarele o au în natură, dar și în viețile oamenilor.

Cookies