De Valentine’s Day, MApN este, cumva, romantic, iar MAI e mai degrabă șugubăț

14 feb. 2022
173 Afișari
De Valentine's Day, MApN este, cumva, romantic, iar MAI e mai degrabă șugubăț
De Valentine's Day, MApN este, cumva, romantic, iar MAI e mai degrabă șugubăț

Astăzi, 14 februarie, de Valentine’s Day mai multe instituții au transmis cetățenilor mesaje tematice, inventive și amuzante.

Mesaje de Valentine’s Day de la instituțiile din România

Mai multe instituții din România au profitat de Valentine’s Day pentru a le transmite cetățenilor mesaje specifice sărbătorii. Printre acestea se numără, Ministerul Afacerilor Interne, RO Vaccinare, Ministerul Apărării Naționale, Comisia Europeană în România și Ambasada Suediei din București. Toate aceste mesaje au fost transmise pe paginile oficiale de Facebook ale instituțiilor.

Mesajele acestora au stârnit amuzamentul oamenilor și au strâns sute, sau chiar mii, ce aprecieri. Numărul de comentarii este și el unul semnificativ, mare parte din acestea fiind pozitive de la oameni  amuzati de iniventivitatea instituțiilor.

Ce urează instituțiile din țara noastră

Comisia Europeană în România și Ambasada Suediei din București au ale o abordare mai clasică. Acestea au folosit laitmotivul acestei sărbători, adică inimioarele.

RO Vaccinare s-a folosit de contextul actual al pandemiei pentru a crea un mesaj amuzant, în scopul de a mai destinde populația. Aceștia au comparat data de 14 februarie, cu prima doza a vaccinului, iar pe data de 24 februarie, de Dragobete, va avea loc rapelul, conform descrierii lăsate de RO Vaccinare.

În ceea ce privește Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale, mesajele nu sunt atât de tematice, cât sunt de amuzante. Cele două instituții au apelat la umor pentru a le transmite cetățenilor mesajele de Valentine’s Day. Trebuie să recunoaștem ca acestea ne-au plăcut cel mai mult.

Iată mesajele transmise de acestea:

Oamenii care au interacționat cu cele două postări au fost amuzați de inițiativa instituțiilor. Astfel că și comentariile lăsate au fost în consecință.

 

 

 

 

Cookies