De unde și cum cumperi EOS? (P)

07 dec. 2022
24 afișări
De unde și cum cumperi EOS? (P)
Sursă foto: kriptomat.io

EOS a fost lansat în 2018 de Block.One, o firmă de investiții specializată în finanțarea startup–urilor blockchain. Block.One a finanțat peste 100 de companii de tehnologie. EOS este un proiect propriu.

EOS se bazează pe o arhitectură de sistem pe care Block.One o numește EOSIO. Tokenul Eos rulează pe blockchain–ul Eos.

Ca și Ethereum, Eos este orientat în primul rând către nevoile dezvoltatorilor de aplicații. Blockchain–ul acceptă accesul securizat și autentificarea, autorizarea, găzduirea datelor, gestionarea utilizării și comunicarea între aplicațiile găzduite de EOS și internet. Aceste servicii fac dezvoltarea de aplicații descentralizate bazate pe blockchain să semene cu felul în care sunt construite alte aplicații bazate pe web. Ecosistemul EOSIO include multe instrumente pentru dezvoltatori.

Block.one spune că blockchain–ul Eos este mai rapid și mai scalabil decât Ethereum. Codul rețelei este disponibil cu o licență open–source.

Utilizarea principală a criptomonedei EOS este mizarea în mecanismul de consens al dovezii delegate.  Părțile interesate au, de asemenea, un rol în guvernarea blockchain–ului.

Aici este o scurtă trecere în revisă și câteva sfaturi ca să afli de unde și cum cumperi Eos (EOS).

De unde cumperi Eos (EOS)

Să găsești o bursă de criptomonede sau o aplicație web unde să vinzi monedele EOS nu este greu. De fapt, numărul mare de opțiuni în punctele de vânzare suportate complică procesul de cumpărare. Aceasta face alegerea unei platforme cripto una dintre cele mai dificile sarcini atunci când vrei să descoperi cum cumperi Eos.

Cele mai multe burse de criptomonede, inclusiv noile burse descentralizate (DEX), care au câștigat atât de multă atenție în comunitatea cripto în ultima vreme, se adresează aceluiași public relativ mic de cunoscători în criptomonede cu experiență, care pot să aleagă cu lejeritate un portofel, să securizeze chei criptografice hexazecimale și să interacționeze direct cu blockchain–ul.

Cu timpul, tot mai mulți oameni au devenit interesați să cumpere EOS și alte criptomonede pentru prima dată. Din păcate, cele mai multe platforme cripto necesită un nivel de cunoștințe tehnice și experiență care îi depășește pe cei care vor să cumpere pentru prima dată. Deci, pentru majoritatea utilizatorilor, o bursă mare sau DEX nu este cel mai bun răspuns la întrebarea: „De unde cumpăr EOS?”. Dacă C++ nu este limbă ta maternă, ti–ar prinde bine să–ți faci un cont la Kriptomat, o platformă cripto custodială care se ocupă de partea tehnică pentru tine.

Platformele custodiale sunt ușor de utilizat. Ele oferă prețul Eos curent de tranzacționare și o șansă să faci o cumpărare. Dacă ești nou în lumea blockchain și ai vrea să cumperi EOS, Kriptomat este o alegere grozavă.

Vei afla rapid că crearea unui cont este un pic mai complicată decât simpla definire a numelui de utilizator și a parolei. Îți vei da seama că lucrezi cu o bursă cripto de renume atunci când ți se va cere să–ți verifici identitatea prin furnizarea unei copii electronice a pașaportului emis de guvern sau a altui act de identitate. Aceste reglementări Know Your Customer (KYC) sunt impuse de fiecare companie care se conformează cu prevederile GDPR privind combaterea spălării banilor.

Verificarea identității poate să dureze ore, zile, sau mai mult pe unele website–uri. La Kriptomat, procedurile simple KYC pot să fie finalizate în câteva minute.

Începi prin introducerea adresei și încărcarea unei imagini de înaltă rezoluție a actului de identitate cu o fotografie emis de guvern. Kriptomat te ghidează să–ți creezi unui selfie – o fotografie a ta care se potrivește cu fotografia de pe actul tău de identitate. În cele mai multe cazuri, identitatea este verificată în câteva minute.

Cum cumperi Eos

După ce ți–ai creat și verificat contul, ești gata să te focusezi pe cum cumperi Eos.

Cel mai rapid și mai simplu mod să cumperi Eos (EOS) este să utilizezi un card Visa sau Mastercard. Selectează Cumpărare din meniu și urmează pașii – poți să cumperi EOS în doar câteva minute și să le adaugi în portofelul tău Kriptomat.

Poți să îți transferi fondurile de investiții în Kriptomat prin transfer bancar sau prin servicii de transfer monetar cum sunt Skrill sau Neteller. Kriptomat acceptă depuneri în peste o duzină din cele mai utilizate monede fiat europene. Odată ce depunerea ta îți apare în cont, poți să urmezi meniurile și să faci o cumpărare.

Asta este tot ce trebuie să știi. Ești acum expert în arta fină și știi cum cumperi EOS.

Cea mai importantă decizie de luat este alegerea locului de unde cumperi Eos. Atunci când evaluezi platformele cripto, asigură–te că iei în calcul licențierea, reglementarea, certificarea de securitate, instrumentele de investiții, ușurința în utilizare și asistența pentru clienți.

Nu primești monede Eos fizice atunci când cumperi Eos online. Monedele pe care le achiziționezi sunt transferate la adresa ta electronică de pe blockchain. Kriptomat se ocupă de toate detaliile de criptare a cheilor publice pentru ca tu să te bucuri de transferuri de criptomonede în mod prompt și securizat.

Despre Kriptomat

Înființat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor prin introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât toată lumea de pretutindeni poate avea acces la libertatea, corectitudinea și împlinirea pe care o reprezintă criptomonedele. Sute de mii de clienți din Europa și din alte 120 de țări din întreaga lume au încredere în Kriptomat atunci când cumpără, vând, schimbă, câștigă, distribuie sau investesc în criptomonede.

Cookies