De unde puteţi cumpăra pepeni, în Sectorul 4. Locurile amenajate

de:
25 iun. 2015
0 Afișari
De unde puteţi cumpăra pepeni, în Sectorul 4. Locurile amenajate

Ca și în anii precedenți, Primarul Cristian Popescu-Piedone a dispus ca vânzarea pepenilor pe raza Sectorului 4 să fie permisă numai în spațiile special amenajate în acest sens în piețele sectorului, informează un comunicat de presă al primăriei de sector.

Astfel, pentru perioada 25 iunie – 1 septembrie, Administrația Piețelor Sector 4 a amenajat un total de 75 de spații destinate comercializării pepenilor direct de la producători, după cum urmează: 45 de locații în Piața Sudului, 25 locații în Piața Progresul și 5 locații în Piața Apărătorii Patriei.

Producătorii veniți din zone renumite pentru cultivarea lubenițelor – Dăbuleni, jud. Dolj, Budești, jud. Călărași, Amara, jud. Ialomița, Brânceni, jud. Teleorman, Roșova, jud. Constanța și Scutelnici, jud. Buzău, au obținut avizul pentru a vinde pepenii în aceste locații, depunând la Administrația Piețelor Sector 4 un dosar cu următoarele documente: cerere tip; certificatul de producător vizat de primăria din localitatea de proveniență a producătorului; copie după și/sau buletinul de identitate.

Pentru practicarea unui comerț civilizat și pentru respectarea normelor de salubrizare, fiecare locație a fost dotată cu recipiente de colectare a deșeurilor rezultate în urma desfășurării acestei activități.

Comercianții care nu vor respecta zonarea impusă de Autoritatea Locală Sector 4 și vor încerca să vândă pepenii în alte locuri neautorizate, riscă să fie sancționați de către Poliția Locală Sector 4.

Primăria reaminteşte că în toate piețele care sunt în administrarea Direcției de Administrare a Piețelor Sector 4 există CÂNTARUL CETĂȚEANULUI, astfel încât ei pot verifica corectitudinea cu care sunt serviți de comercianți.

Cookies