ȘTIRI

De unde puteţi cumpăra brazi de Crăciun, în Sectorul 4: Locurile special amenajate

Astfel, începând de miercuri, 3 decembrie, pe platoul din faţa Pieţei Sudului, cei interesaţi să achiziţioneze daruri pentru cei dragi au la dispoziţie 15 locaţii, în timp ce etajul Complexului Progresul oferă, la rândul său, aceeaşi posibilitate, informează un comunicat de presă remis de Primăria Sectorului 4.

În ceea ce priveşte brazii de Crăciun, aceştia vor fi comercializaţi începând cu 15 decembrie, în 20 de locaţii din pieţele Progresul, Sudului şi Apărătorii Patriei.

Cei interesaţi în a comercializa brazi de Crăciun, trebuie să ştie că încă se mai primesc cereri, la sediul Direcţiei de Administrare a Pieţelor, şos. Giurgiului nr. 109 A. Documentele care trebuie să însoţească cererea sunt certificatul de producător sau de înregistrare al societății, actul de identitate, avizul de însoţire a mărfii şi avizul Direcţiei Silvice de pe raza căreia provin brazii.

În ceea ce priveşte cadourile de Crăciun, perioada pentru care se autorizează comercializarea este 3 – 31 decembrie a.c., de pe măsuţe pliante, de către persoane fizice sau juridice autorizate. Pentru obținerea autorizației temporare de funcționare, sunt necesare documentele societăţii, actul de identitate şi cererea tip.

Şi pentru desfăşurarea acestui tip de activitate, încă se mai primesc cereri, cei interesaţi putând să se adreseze Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4, de luni până joi, în intervalul orar 8.00 – 14.30, iar vineri, între 8.00 – 14.00.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button