De unde cumperi cozonaci de Paști în București, chiar și pe ultima sută de metri

29 apr. 2021
88 Afișari
De unde cumperi cozonaci de Paști în București, chiar și pe ultima sută de metri
Sursă foto: Pinterest

Cu nucă, cacao, stafide și rahat...cozonacul este nelipsit de pe masa românilor pentru sărbătorile pascale. Dar ce te faci când mai ai de vopsit și ouăle, de pregătit friptura de miel, drobul și tot felul de alte bunătăți care-ți lasă gura apă doar când te gândești la ele? Simplu! Te duci și cumperi o minunăție de cozonac grăsuț și frumos, îl aranjezi cum trebuie pe masa de Paști și nu o să se prindă nimeni că nu este făcut de tine.

B365.ro îți spune de unde cumperi cozonaci de Paști în București, chiar și pe ultima sută de metri

Ana Pan

De unde cumperi cozonaci de Paști în București

La Ana Pan găsiți cozonacii dolofani. De la cozonac „Zburător cu Nucă”, cozonac „Ardelenesc Premium”, cozonac „Răsfățat cu de Toate”, până la cozonac de post și tot felul de pachete pentru Paște, ca de exemplu: „Pachet Cadoul Iepurașului”.

Prețurile cozonacilor variază între 59 și 87 de lei. Asta în funcție de umplutura pe care vrei să o aibă cozonacul. Pe site poți verifica programul magazinelor de Paște și eventual poți suna să întrebi dacă ești norocos să mai găsești vreun cozonac.

Cofetăria Alice

De unde cumperi cozonaci de Paști în București

Cofetăria Alice este o altă varianta pentru „vânătoarea” de cozonaci pe ultima sută de metri. Avem de ales dintre cozonac de post cu nucă, cacao și rahat, cozonac spic, cozonac cu nucă și cacao sau varianta de post, cozonac cu nucă, caco și rahat (varianta care nu este de post).

Prețurile grăsuților variază între 35 și 49 de lei, potrivit informațiilor de pe site. Iar programul de Paște este următorul: 29 aprilie – 08:00-21:00, 30 aprilie 08:00-21:00 (Vinerea Paștelui), 01 mai 08:00-18:00 (Sâmbăta Paștelui), 02-12 mai este închis pentru concediu de odihnă.

Cofetăriile Maria și Constance

De unde cumperi cozonaci de Paști în București

Cofetăriile Maria și Constance oferă o varitate de cozonaci tradiționali. Aici găsești, într-o formă deosebită, cozonacul special, care are în compoziție nucă, cacao și stafide. Mai găsești și cozonacul tradițional cu nuci, stafide, rahat și cacao, cozonacul tradițional însiropat cu nuci și cacao, dar și „minicozonăcei”.

Prețurile cozonacilor variază între 5.50 (pentru minicozonăcei) și 50 de lei. Și aici programul de Paște trebuie verificat pe site.

Cofetăria Paradis

De unde cumperi cozonaci de Paști în București

La Cofetăria Paradis găsești cozonac cu rahat, cacao și stafide, cozonac cu nucă, cacao și stafide, cozonac de post „Fantezie”, dar și chec cu nucă și cacao. Prețurile variază între 19 lei (chec) și 32 de lei.

Cofetăria Armand

De unde cumperi cozonaci de Paști în București

Cofetăria Armand are muuuulte pachete de Paște, care bineînțeles, nu sunt formate numai din cozonaci. Printre aceste sunt: Pachet cadou tort iepuraș și aranjament floral, Pachet mini cozonac, mini pască și macarons, Pachet Cadou Paște culori pastel, și câte și mai câte. Să revenim la cozonaci. Aici găsești: cozonac însiropat cu nucă și ciocolată – 90 de lei, cozonac cu nucă și cacao – 60 de lei.

Cookies