BAZAR

De Sărbători, evidențiază-ți business-ul cu o reclamă LED

Claritatea mesajelor și a animațiilor proiectate

Afișajele electronice de calitate dintre care poți alege îți vor semnaliza într-un mod inedit locul în care se desfășoară afacerea ta. Astfel, promovarea produselor sau a serviciilor pe care le pui la dispoziția clienților tăi vor fi mai simplu de evidențiat, pentru că panourile electronice vor face vizibile mesajele pe care vrei să le transmiți chiar și de la zeci de metri distanță. Logo-ul firmei tale, oferta zilei sau discount-urile pe care le aplici produselor pe care le comercializezi vor fi foarte ușor de observat, chiar dacă afară ninge sau e prea multă lumină în jur. Potențialii cumpărători pot deveni clienții tăi fideli dacă vei reuși să îi cucerești cu mesajele proiectate pe firma luminoasă pe care o montezi la intrarea în magazinul, farmacia, centrul comercial sau cabinetul stomatologic pe care îl reprezinți.

Longevitatea panourilor electronice

Chiar dacă temperaturile exterioare devin din ce în ce mai neprietenoase, grija ta pentru aceste firme luminoase ar trebuie să nu existe, pentru că protecția de care beneficiază le va ține departe de orice posibilă avarie. 

Fabricate doar din componente de calitate și asamblate din LED-uri recunoscute internațional ca fiind cele mai rezistente dintre toate, panourile electronice de la SmarSoft vin îmbrăcate în carcase din aluminiu eloxat, un material extrem de rezistent în fața condițiilor meteorologice dificile. Astfel, soarele puternic, precipitațiile abundente, praful intens ori gerul nu vor reprezenta un pericol pentru afișajele electronice în carcasă, fiind fabricate să reziste între -40 și +85 de grade Celsius.

Garanție pentru o perioadă îndelungată 

Tocmai componentele de înaltă calitate, protecția de care se bucură și tehnologia dezvoltată de mai bine de 13 ani, care stă în spatele soluțiilor de afișaj electronic produse de SmarSoft, recomandă aceste produse ca fiind cele mai performante dintre toate câte există pe piața din România. 

Pentru a susține încrederea pe care cei din echipa SmarSoft o au în panourile electronice pe care le produc, specialiștii în reclame luminoase au decis să nu scadă garanția pentru fiecare dintre acestea mai jos de 4 ani, ceea ce înseamnă că pentru această perioadă afișajele cu LED vor funcționa impecabil, dar și mult timp după aceea. 

Fă-ți cel mai frumos cadou de Sărbători și investește într-o reclamă cu LED-uri de la SmarSoft, care te va ajuta să-ți promovezi afacerea mai bine decât ai putea crede. Caută pe site-ul acestora cele mai bune oferte și prinde-le cât încă mai sunt pe stoc!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button