De neuitat, El Dictador

de:
19 ian. 2011
0 Afișari
De neuitat, El Dictador

Putin pana in Craciun ma hotarasc sa merg in El Dictador. Imi intreb prietenii si primesc un raspuns parca la unison „daaaaa mergem”. Pai, sun sa fac o rezervare pentru 6 persoane, cati eram. Imi raspunde o domnisoara al carui glas m-a facut sa cred ca o sa fie o seara de pomina.

Sa trec la subiect, doar trebuie sa fac reviw-ul. Ajungem in jur de 11:30 in club unde de la intrare deja mi s-a shimbat putin gustul (nu stiam de ce), platim 10 lei intrarea si da-i mai departe printre petrecareri. Insotiti de o domnisoara foarte atragatoare care se misca tacticos si grijuliu prin intunericul sumbru. Masa de 6 era de fapt doua de 4 dintre care una era pusa ca pe un afluent al Dunarii la varsare in aceasta, parca toata lumea avea drumul pe acolo. Ne hotaram sa mutam cateva scaune la masa de langa perete sa nu se urce lumea pe noi, la propriu.

Ma aplec iau un scaun si surpriza: parca eram in filme de comedie, noroc ca sunt mai maricel de fel si am putut face fata la greutatea scaunelor care trec lejer de 15 kg  metal pur 🙂 . Ma gandeam cum naiba sa pui scaunele alea metalice, necapitonate, in mijlocul multimii intr-o bezna suparatoare parca. Nu face nimic! bem ceva si nu ne mai deranjeaza, zicem noi, si hai la bar. La bar incepe povestea, cand imi cere barmanul 49 RON pe cremele de wiskey si o bere neagra(productie autohtona). Pun fata de mirat si intreb:
-Da cat e un pahar de crema?
-15 lei.
-Pai, lasa berea la alt fraier si da o vodka cu suc de portocale!!!
Doar nu eram nebun sa dau 19 lei pe o bere. Aflu cu stupoare ca vodka era cu 10 lei mai ieftina ca berea si hop paharul pe gat si zic:
-Mai da unu sa-ti acopar berea:)))
Hai sa nu va mai obosesc si sa plec de la bar. Cu paharele in mana navhighez cu greu prin multime si…….ma-sii, prind un demivoleu la 15kg de fier cu tibia. Trag aer in piept (de doua ori) ma bucur ca nu am varsat nimic(credeam eu). Ajung in fine la masa ne punem la vorba si zic:
-Hai sa va arat ce am facut. Imi ridic blugii si….sange frate, varsasem ceva. Tac si da-i cu bautura nu trec 5 minute si il vad pe unu cum sare pe burta…..:))))) si vad si scaunul. Ne-a injurat omul putin pana i-am aratat sangele si se decide sa bea si el cu noi. De muzica nu spun nimic, a fost foarte neadecvata, plus ca am stat langa boxe. Bine, la cat loc e acolo aproape toata lumea sta langa boxe. M-au fascinat in schimb avioanele de pe tavan pe care le-am observat in timp ce-mi oblojeam rana. Am plecat la 15 min in B52 cu noul nostru prieten.

P.S. Inca mai am semn de la muchia scaunului.

Cookies