De mâine poți ajunge la Therme cu autobuzele STB. Despre ce linie este vorba

16 iul. 2021
2640 Afișari
De mâine poți ajunge la Therme cu autobuzele STB. Despre ce linie este vorba
De mâine poți ajunge la Therme cu autobuzele STB. Despre ce linie este vorba

De mâine poți ajunge la Therme cu autobuzele STB. Acestea vor avea un traseu prelungit. Iată despre ce linie este vorba.

De mâine poți ajunge la Therme cu autobuzele STB. Iată despre ce linie este vorba.

Autobuzele STB vor ajunge la Therme

Potrivit informațiilor oficiale transmise de STB, linia regională R442 va avea un traseu prelungit și va ajunge și la Therme București. Modificările se aplică de mâine, 17 iulie 2021.

Recomandăm și: Zeci de linii de autobuz vor fi deviate pe termen nelimitat în București

Decizia prelungirii liniei regionale R442 îi aparține Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Traseul autobuzelor liniei R442:

  • pe sensul spre „Therme București”: „Piaţa Presei Libere”, Bd. Mărăşti, Şos. București-Ploiești, DN1, Otopeni, Calea Bucureştilor, bucla capătul de linie „Otopeni”, DN1, Baloteşti, Calea Bucureşti, „Therme Bucureşti”;
  • pe sensul spre „Piața Presei”: „Therme Bucureşti”, Calea Bucureşti, DN1, Complex Comercial DN1 Value Center, DN1, Otopeni, DN1, Şos. București-Ploiești, Bd. Mărăşti, „Piaţa Presei Libere”.

S-a redeschis Therme București

Foarte multe persoane erau nerăbdătoare să se deschidă Therme București, iar marele anunț a fost făcut la începutul lunii iunie, de către reprezentanții complexului.

Recomandăm și: Vești bune! Când se redeschide Therme București

Therme București s-a redeschis în data de 7 iunie 2021. Complexul a fost închis luni de zile din cauza măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei cauzată de COVID-19.

Prețul biletelor a fost actualizat. Lista cu noile tarife poate fi văzută AICI.

Complexul funcționează la 70% din capacitate. Acest lucru permite intrarea simultană a maximum  3.000 de persoane. Potrivit reprezentanțiilor Therme, la intrare se completează un chestionar epidemiologic și se măsoară temperatura. Și masca de protecție este obligatoriu să fie purtată până la zona de piscine.

Din momentul în care se ajunge la piscine, fiecare persoană este liberă să decidă dacă mai poartă masca de protecție sau nu.

De asemenea, toate saunele sunt deschise, doar că pot intra mai puține persoane, iar locurile sunt marcate corespunzător.

Sunt primiți atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați, fără testare COVID-19 sau buletin care să ateste că au trecut prin boală.

Cookies