Parcare nouă cu 200 de locuri, în Capitală

de:
20 mai 2012
4 Afișari
Parcare nouă cu 200 de locuri, în Capitală

Noua parcare, cu un total de 200 de locuri, va fi destinată atât bucureştenilor care vin pentru cumpărături la Piaţa Obor, cât şi celor care locuiesc în zonă. Parcarea se va deschide marţi, după ce ploaia a împiedicat trasarea locurilor de parcare cu vopsea, în cursul week-endului.

Conform Primăriei Sector 2, noul parcaj suprateran este situat în faţa noii pieţe Obor, spaţiul fiind obţinut prin relocarea parcării destinate, în prezent, comercianţilor pentru aprovizionarea cu marfă. Aceştia îşi vor putea lăsa maşinile într-o altă parcare special amenajată în stânga pieţei.

„Pentru noua parcare, am gândit un preţ promoţional, de 2 lei pe oră, astfel încât bucureştenii să aibă acces facil la cumpărături la costuri cât mai mici. Aici, este asigurat de asemenea şi serviciu de pază”, a detaliat pentru B365.ro primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu..

Parcajul suprateran va putea fi folosit, gratuit, şi de locatarii blocurilor din zonă, de la ora 22.00 seara până la 06.00 dimineaţa.

La noua piaţă Obor funcţionează, în prezent, o altă parcare subterană cu un total de aproximativ 200 de locuri destinată exclusiv clienţilor unităţii agro-alimentare.

Tot în zona Obor, urmează să fie amenajată şi cea mai modernă parcare inteligentă din Bucureşti. Smart-parkingul, dispus pe şase niveluri, ar putea fi funcţional până la sfârşitul acestui an, spune primarul Onţanu. Pentru a fi cât mai ecologică, parcarea va avea panouri cu plante pe laterale şi spaţii verzi pe terasă. Detalii aici.

Fotografiile au fost realizate săptămâna anterioară, în timpul lucrărilor de amenajare.

Cookies