De la reclama mincinoasă „Cea mai pură apă minerală din lume”, la bucureşteanul cu Touaregul în mare: top articole

de:
30 dec. 2011
0 Afișari
De la reclama mincinoasă

Cele mai interesante articole de pe B365.ro, conform cititorilor, au fost următoarele, de la poziţia a zecea în sus:

10. Bucureşteanul care şi-a pierdut Touaregul în mare.

B365.ro l-a surprins pe un bucureştean într-o situaţie penibilă: a intrat cu maşina de teren în apa mării, dar nu a mai reuşit să o şi scoată de acolo. Detalii, video şi foto, găsiţi aici. Cel care l-a salvat pe tânărul imprudent a fost, întâmplător, fiul primarului Sectorului 1, Matei Chiliman.

9. Plăceri de Bucureşti: prostituţie la mica publicitate.

B365.ro a explorat un fenomen larg răspândit în Capitală şi necenzurat, în cea mai mare parte, de poliţie. Reportajul „fierbinte” îl puteţi citi aici.

8. Isteria H&M

Bucureştenii şi nu numai ei au dorit să afle totul despre deschiderea magazinelor de haine. Îmbulzeala nu a fost, aşadar, doar în mall-uri, ci şi pe Internet. Amănuntele le puteţi citi aici.

7. Afacerea perfectă

Majoritatea cititorilor au vrut să afle care este afacerea perfectă şi cum faci un milion fără să ridici un deget. Amănuntele le găsiţi aici.

6. Bucureştiul neştiut: oraşul subteran de la Piaţa Victoriei

Tunelurile de la Unirii şi catastrofa care s-a petrecut la construirea lor au îndemnat mulţi bucureşteni să citească povestea pe care o găsiţi aici.

5. Amenzi de până la 100.000 de lei pentru cei care şi-au reabilitat locuinţele fără autorizaţie

Reabilitarea blocurilor este un subiect fierbinte în Bucureşti. Folositor în campania electorală, dar şi aducător de veşti proaste, când nu e făcut cu toate autorizaţiile necesare.

4. Patriciu rămâne fără băcani: din culisele MIC.RO

B365.ro a fost primul organ de presă care a atras atenţia că afacerea lui Patriciu scârţâie. Băcanii ne-au povestit cum s-a stricat mediul de lucru din magazine şi condiţiile grele de muncă.

3. Cât costă atracţiile din Terra Park

Bucureştenilor le place distracţia, cu condiţia însă să ştie cât îi costă. Aşa că B365.ro a oferit toate informaţiile necesare.

2. Lidl face angajări: salarii de până la 6.000 de lei pe lună

În an de criză, cu şomajul la un nivel ridicat, cititorii vor să fie la curent cu ofertele de joburi bănoase.

1. Reclama mincinoasă: „Cea mai pură apă minerală”

Informaţiile legate de consumul produselor de bază rămân cele mai importante pentru cititori. Aşa se face că povestea unei reclame demascate drept mincinoase a ajuns pe locul întâi, pe podiumul B365.ro.

Cookies