De la prostituţia pe vremea lui Ceauşescu, la sexul în saloanele de masaj şi la escrocheria cu maimuţa – Topul celor mai citite articole

de:
31 dec. 2010
5 Afișari
De la prostituţia pe vremea lui Ceauşescu, la sexul în saloanele de masaj şi la escrocheria cu maimuţa - Topul celor mai citite articole

Facem, deci, o scurtă recapitulare a celor mai citite zece articole de pe siteul B365.ro, siteul dedicat bucureştenilor.

10. Pe ultimul loc în topul nostru se află un articol despre istoria recentă: Prostituţia pe vremea lui Ceauşescu – sex plătit pentru elita capitalei.

9. Autostrada suspendată promisă de primarul Sorin Oprescu rămâne un subiect fierbinte. Aşa că faptul că un kilometru din această autostradă suspendată ar urma să coste 50 de milioane de euro a fost considerat de mulţi drept scandalos.

8. Cu adevărat spectaculoasă este povestea puştiului de 21 de ani care face evaziune fiscală prin 346 de firme.

7. Bucureştenii sunt oameni practici, aşa încât e normal că au dorit să afle Cum poţi să îţi mobilezi casa cu doar 1.000 de lei, cu ajutorul ANAF-ului.

6. Poveştile despre violenţa în trafic sau pe stradă au ceva căutare, poate pentru că toţi am păţit-o cel puţin o dată. Aşa se face că în topul nostru intră şi o postare de blog: Cum am încasat-o de două ori în aceeaşi zi, în Bucureşti.

5. Pe locul 5 în topul nostru se află un articol utilitar. B365.ro a aflat că 90% dintre bucureşteni riscă să fie amendaţi pentru că nu şi-au asigurat obligatoriu locuinţele, prezentând şi cuantumul amenzii. Ulterior, guvernul a revenit, decizând că asigurarea obligatorie nu mai intră în vigoare la 15 ianuarie, ci la 15 iulie 2011.

4. Urmează o întrebare: Cine este Simona Ionescu? Întrebare la care B365.ro a răspuns cu un concert.

3. Pe locul 8 avem tot o întrebare, la care a răspuns însă investigaţia făcută de colegul nostru Cristian Bândea. Rezultatul a fost preluat de mai multe publicaţii: Se face sau nu sex în saloanele de masaj?

2. Bucureştenii vor să afle cum se pot feri de escrocherii, iar unii dintre ei s-au simţit păcăliţi atunci când au trebuit să plătească prea mult pentru o cursă de taxiul. B365.ro explică modalităţile prin care unii taximetrişti îşi înşală clienţii: Cum te ard taximetriştii la bani – cu maimuţa şi constanta K modificată.

1. Se pare, totuşi, că bucureştenii sunt cel mai interesaţi de chilipiruri, aşa că, în cel mai mare număr, au dorit să afle cum pot cumpăra Globuri, instalaţii de pom, haine şi articole de uz casnic la jumătate de preţ, la magazinul Fiscului.

Cookies