De la Ploiești la București. Meciul România – Macedonia se mută pe Arena Națională

10 mart. 2021
36 Afișari
De la Ploiești la București. Meciul România - Macedonia se mută pe Arena Națională

Partida echipei naţionale de fotbal a României cu selecţionata Macedoniei de Nord din 25 martie, programată iniţial pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, se va disputa pe Arena Naţională din Capitală, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

De la Ploiești la București. Meciul România – Macedonia se mută pe Arena Națională.

Conform site-ului FRF, motivul schimbării locului de disputare este legat de pandemia de coronavirus, iar iniţiativa aparţine staff-ului tehnic al primei reprezentative.

De la Ploiești la București. Meciul România – Macedonia se mută pe Arena Națională

„Debutul ”tricolorilor” în preliminariile CM 2022 va avea loc în Bucureşti, modificarea fiind acceptată de federaţia de la Skopje şi organizatorii competiţiei. În contextul prelungirii efectelor pandemiei care nu permit accesul suporterilor pe stadioane şi la iniţiativa staff-ului tehnic al echipei naţionale, FRF a solicitat Federaţiei din Macedonia de Nord acceptul pentru modificarea locului de disputare al partidei programate în 25 martie 2021. Astfel, deşi iniţial gazdă trebuia să fie Stadionul ‘Ilie Oană’ din Ploieşti, în urma confirmărilor venite inclusiv de la organizatorii competiţiei, meciul se va juca pe Arena Naţională din Bucureşti, cu începere de 21:45″, se arată pe site-ul citat, scrie Agerpres.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022:

  • România – Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45),
  • România – Germania (28 martie, ora 21:45),
  • Armenia – România (31 martie, ora 19:00).

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Meciurile EURO 2020 de la București. Ce partide se joacă pe Arena Națională

Meciurile EURO 2020 de la București s-ar putea disputa cu spectatori. Autorităţile române au acceptat de principiu propunerea Structurii Locale de Organizare de a permite accesul spectatorilor în tribune. Astfel, în proporţie de 25% din capacitatea totală a Arenei Naţionale, EURO 2020 s-ar putea disputa cu fani în tribune în Capitală.

Capitala va fi gazdă, conform UEFA, pentru 4 confruntări de la turneul final: trei meciuri din Grupa C și un meci din optimile de finală.

  • 13 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, pe Arena Națională
  • 17 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, pe Arena Națională
  • 21 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, pe Arena Națională
  • 28 iunie, un meci din optimile de finală, pe Arena Națională
Cookies