De la „Formula 1” la „Trotinete”. Manelistul Tzancă Uraganu a fost prins conducând cu viteză pe A3 București – Brașov și a rămas pieton

21 feb. 2024
736 afișări
De la „Formula 1” la „Trotinete”. Manelistul Tzancă Uraganu a fost prins conducând cu viteză pe A3 București - Brașov și a rămas pieton
De la „Formula 1” la „Trotinete”. Manelistul Tzancă Uraganu a fost prins conducând cu viteză pe A3 București - Brașov și a rămas pieton. Sursa foto: Facebook/ Andrei Velcu

Manelistul Tzancă Uraganu a rămas pieton, după ce a fost prins conducând cu viteză pe Autostrada A3 București – Brașov. Polițiștii i-au luat carnetul de conducere și l-au amendat.

Tzancă a depășit viteza legală cu aproape 60 de km/h.

Cât timp nu va mai avea voie să conducă manelistul

Tzancă Uraganu a aplicat ceea ce spune în melodiile „Formula 1” și „Trotinete” în viața reală. După ce a mers cu viteză pe autostradă, a rămas pieton, iar acum tot ce mai poate conduce manelistul sunt trotinetele/ bicicletele și alte vehicule pe două roți.

Tzancă Uraganu sau Andrei Velcu, pe numele său real, a fost oprit de către polițiști după ce a condus cu viteză pe Autostrada A3 București – Brașov, din direcția Ploiești către București.

Manelistul a circulat pe autostradă cu o viteză de 159 km/h, pe un sector de drum pe care limita admisă era de 100 km/h.

Polițiștii i-au dat manelistului o amendă în valoare de 1.485 de lei. De asemenea, i-au suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

La data de 20 februarie 2024, ora 22:07, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe Autostrada A3 București – Brașov, la km 10, din direcția Ploiești către București, un autoturismul, condus de către un bărbat.

Acesta circula pe autostrada A3 cu 159km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă admisă de viteza este de 100 km/h.

În cauză a fost aplicată o sancțiunea contravențională cu amendă de 1.485 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile”, a informat Poliția Rutieră, citată de Gândul.

Nu se mai termină necazurile pentru Tzancă Uraganu

Săptămâna aceasta este una ghinionistă pentru manelistul Tzancă Uraganu. La începutul săptămânii, acesta a povestit că a mers la secția de poliție pentru a da declarații cu privire la utilizarea unor banconote false.

Mai exact, manelistul a mers la o casă de schimb valutar din Buzău și încercat să schimbe o bancnotă suspectibilă a fi contrafăcută. Din afirmațiile făcute de Tzancă, el ar fi primit bani falși de la cei care cereau dedicații la evenimentele unde cânta.

Artistul spune că oamenii legi l-au chemat să discute încă de luna trecută, iar dacă nu se prezenta risca să fie adus cu mandat.

Am stat pe drumuri, să dau declarații. Daca sunteți vai de steaua voastră și vreți să dați dedicații, dați dedicații la ureche, că nu va refuză nimeni.  Oamenii mă așteptau de vreo lună și m-au rugat să vin. Până la urmă, dacă nu mă duceam, mă trezeam cu mascații peste mine”, a spus Tzancă Uraganu într-un filmuleț de pe Tik Tok.

@tzzzancauraganu

Cine mai da bani falsi va fi raspunzator !!!!!!!!!!!!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤧🤧yakkkkk

♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆

Te-ar putea interesa și:

Cookies