Bogdan Socol, de la Exatlon, la cea mai mare comunitate de pariori din Romania

de:
02 mart. 2018
22 Afișari
Bogdan Socol, de la Exatlon, la cea mai mare comunitate de pariori din Romania

Bogdan Socol s-a născut pe 10 august 1980 la Braşov. A absolvit Şcoala Superioară de Jurnalistică din Bucureşti, în 2003. Lucrează în presă din anul 2000, când şi-a început cariera la redacţia sport a TVR. De atunci, a mai trecut pe la Realitatea TV, TV Sport, Naţional TV şi GSP TV şi a colaborat, în calitate de comentator, cu Telesport şi BOOM Sport.

Din 2009 activează la Digi Sport, unde este comentator şi realizează emisiunea Fotbal European. Din 2002 până în prezent, a comentat live peste 2000 de meciuri de fotbal şi de rugby, printre care doua finale de Champions League sau derby-urile Steaua – Dinamo, Real Madrid – Barcelona, Milan – Inter, precum și celebrul Steaua – Ajax.

În 2010, a fost desemnat Comentatorul anului la Gala premiilor Fanatik, iar în 2012, a primit premiul de cel mai bun comentator sportiv tv într-un sondaj realizat de site-ul www.exlusivnews.ro. Pasiunea sa pentru fotbal s-a materializat si prin scrierea a doua carti, ”Jurnalul unui iubitor de fotbal” si ”100 de fotbaliști legendari”, iar in prezent lucrează la cea de-a treia carte, ”100 de sportivi legendari”.

De un an si jumătate, a intrat si in randul tipsterilor de succes, oferind ponturi inspirate la pariuri, iar recent, a prezentat alături de Cosmin Cernat, supershow-ul de televiziune Exatlon Romania, de unde a ajuns direct in cea mai mare comunitate de pariori din România, Pariuri1x2.ro.

Alături de alte nume bine cunoscute în rândul pariorilor din România, precum Dan Bâra, Doru Crăciun și Pîrvan Sabin, Bogdan Socol va analiza zilnic, pe site-ul www.pariuri1x2.ro, evenimentele de top din lumea sportului. Nu vor lipsi pronosticurile, livrate într-un mod profesionist de un cunoscător desăvârșit al celor mai importante competiții fotbalistice ale lumii, dar nu numai. ”Atunci când analizez o partidă, fie de fotbal, fie de rugby sau din alt sport, țin cont de o sumă de factori: formă, statistică, loturi, chiar și condiții meteo. Dar mai important decât toate acestea este un alt aspect. Pentru a da un verdict corect, pentru a propune un pariu câștigător, trebuie să te uiți în primul rând la foarte mult sport. Iar eu asta fac.” a declarat Bogdan Socol, care va devenit, cu siguranță, unul dintre cei mai urmăriți și apreciați tipsteri pariuri1x2.ro.


 

Cookies