De la bal, în stare gravă la spital: Un bărbat a fost înjunghiat în fața unui restaurant din Bragadiru, unde petrecea la o nuntă

29 mai 2023
588 Afișari
De la bal, în stare gravă la spital: Un bărbat a fost înjunghiat în fața unui restaurant din Bragadiru, unde petrecea la o nuntă
De la bal, în stare gravă la spital: Un bărbat a fost înjunghiat în fața unui restaurant din Bragadiru, unde petrecea la o nuntă. Sursa foto: captură/ stirileprotv.ro

Incident grav, duminică seară, în Ilfov. Un bărbat a fost înjunghiat în fața unui restaurant din Bragadiru, unde era invitat la o nuntă. Victima a ajuns de urgență la spital, în stare gravă.

UPDATE, ora 10:14: Din nefericire, victima a murit. Agresorul s-a predat la poliție, potrivit antena3.ro.

Un bărbat a fost înjunghiat în fața unui restaurant din Bragadiru

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost înjunghiat chiar în fața unui restaurant din Bragadiru unde avea loc o nuntă, duminică noapte. Nu se știe cine a fost agresorul, polițiștii îl caută.

Patronul localului a declarat ca suspectul nu ar fi fost pe lista invitaților de la petrecere.

Mai mulți invitați au fost cei care au alertat autoritățile în jurul orei 21:50. Au sunat la 112, spunând că au găsit un bărbat întins pe jos, în fața restaurantului, cu pete de sânge pe haine.

În momentul în care au ajuns ajutoarele la fața locului, medicii au fost nevoiți să-l resusciteze pe bărbat, victima fiind în stop cardio-respirator.

Cadrele medicale au reușit să-l stabilizeze pe bărbat și să-l transporte de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni din București.

Oamenii legii au efectuat cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele incidentului.

Declarația polițiștilor

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 21:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută.

La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei.

La acest moment, polițistii efectuează verificări și investigații pentru stabilirea situației de fapt și de drept, precum și pentru identificarea și depistarea posibilelor persoane implicate în eveniment, informează IPJ Ilfov, potrivit Gândul.

Cookies