De la agonie la extaz în câteva minute. Cine este suporterul elvețian devenit celebru la meciul EURO din București

02 iul. 2021
172 afișări
De la agonie la extaz în câteva minute. Cine este suporterul elvețian devenit celebru la meciul EURO din București

Meciul dintre Franța și Elveția disputat la București a fost memorabil nu doar datorită spectacolului de pe teren. Reacția unui suporter elvețian a devenit virală pe internet și i-a adus recunoaștere pasionatului susținător.

Întreaga Europă a asistat la cea mai mare surpriză de la EURO 2020, când micuța Elveție a eliminat-o pe Franța, campioana mondială în exercițiu, chiar pe Arena Națională. Simbolul acestei partide a devenit un suporter elvețian care a trăit partida de la agonie la extaz, potrivit Aleph News.

Pozele cu „emoțiile” suporterului elvețian au făcut înconjurul lumii

Pe numele său, Luca Loutenbech, suporterul elvețian surprins de camerele de filmat a trecut printr-un rollercoaster emoțional. În primul cadru acesta se află într-un moment de tristețe pură, fiind aproape cuprins de lacrimi deoarece Elveția era condusă de Franța cu scorul de 3 la 2. Una dintre camerele televziunii care a transmis meciul l-a arătat pe Loutenbach, care avea o pălărie pe cap şi îşi strângea tricoul în mâini.

La nici două minute distanță, Luca se afla în culmea fericirii, era în extaz în urma golului marcat de elvețieni. Suporterul elvețian urla de fericire și renunțase la tricoul și pălăria sa. Cele două cadre, aflate în total contrast au devenit subiectul preferat pentru glume și meme-uri pe internet. După ce Luca Loutenbech a devenit un adevărat fenomen viral pe rețelele de socializare, acesta va fi prezent datorită Swiss Air Lines și la partida Spania – Elveția din sferturile de finală, pentru a le purta noroc elvețienilor.

Suporterul elvețian a devenit vedetă peste noapte. Ce planuri au autoritățile din Elveția pentru el

În urma acestui meci, compania aeriană Swiss Air Lines i-a oferit o cursă la clasa business către Rusia, unde se dispută meciul Elveția – Spania. Mai mult, acesta a primit un transport de băuturi energizante din partea companiei Red Bull, dar și o vacanță din partea oficiului elvețian de turism.

De asemenea, este posibil ca serviciul federal de sănătate publică din Elveția să îl transforme pe Luca în fața campaniei de vaccinare anti COVID 19.

Suporterul elvețian a realizat abia după meci faptul că a devenit o adevărată vedetă în rândul fanilor fotbalului.

„Reacţia mea a fost din cauza faptului că în prima repriză chiar am crezut că este ziua noastră, însă din acel moment am simţit că pierdem totul. Apoi a fost o revenire neaşteptată, a fost cel mai frumos moment”, a declarat Luca Loutenbech.

Cookies