De Crăciun, vremea din București o să fie cam ca de Paște. Ce temperaturi anunță meteorologii

23 dec. 2022
119 Afișari
De Crăciun, vremea din București o să fie cam ca de Paște. Ce temperaturi anunță meteorologii
De Crăciun, vremea din București o să fie cam ca de Paște. Ce temperaturi anunță meteorologii. Sursa foto: Stirile PROTV

Crăciunul din acest an aduce vreme care seamănă mai mult cu cea de Paște în București, anunță meteorologii, temperaturile fiind cu mult peste zero grade și cu șanse zero de ninsoare. Iată cum se anunță vremea în București în cele trei zile de Crăciun.

Bucureștenii vor avea parte de încă un Crăciun fără zăpadă și fără frig, potrivit meteorologilor ANM, care au anunțat că în Capitală temperaturile vor depăși cu mult pragul înghețului și nu va fi urmă de zăpadă, ba chiar vremea va fi una frumoasă, însorită în cea mai mare parte.

Vremea în București în ziua de Ajun, 24 decembrie

Sâmbătă, în ziua de Ajun, în București temperaturile vor fi considerabil peste cele normale pentru perioada din calendar în care ne aflăm, maxima fiind estimată la 10-11 grade Celsius, în timp ce minima va fi de circa 2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în București de Crăciun, pe 25 decembrie

Bucureștenii care nu și-au făcut planuri să plece din Capitală vor avea parte de un Crăciun însorit, cu temperaturi mai apropiate de Paște, cu vreme frumoasă și mai multe grade decât ar fi normal pentru această perioadă din an. Nu se pune problema de ninsori sau ploi, iar temperaturile vor ajunge în jurul valorii de 11-12 grade, în timp ce minima, ce se va înregistra în timpul nopții, va fi de 2 grade. Cerul se anunță senin, iar vântul va sufla slab.

Vremea în București de Crăciun, pe 26 decembrie

A doua zi de Crăciun vine tot cu temperaturi mai mari decât se așteaptă în această perioadă, însă mai scăzute decât în prima zi de Crăciun, maxima ajungând la 8-9 grade. Cerul va fi predominant noros, însă nu vor fi condiții de ploaie. La primele ore ale dimineții, dar și noaptea vor mai fi condiții de ceață. După lăsarea serii, cerul va rămâne acoperit de nori, dar nu va ploua, iar minima va fi pozitivă, mercurul urmând să coboare până la valoarea de un grad Celsius.

Vremea în București de Crăciun, pe 27 decembrie

A treia zi de Crăciun aduce și cele mai ridicate temperaturi, maxima fiind de 12-13 grade, iar minima de circa 2-3 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros, soarele se va arăta trecător, iar vântul va sufla moderat.

Sărbători de iarnă pline de bucurie la Târgul de Crăciun București

CITEȘTE ȘI

Ipoteză de Crăciun: Ce personaj ilustru din București ar fi asistat-o pe Fecioara Maria la naștere

Un tramvai stingher cum n-ai mai văzut, în trecere prin fața hotelului Dunărea din București. “L-am prins pe traseu, am mers cu el!” și alte nostalgii din Gara de Nord

De Crăciun ai voie să bagi “operele de artă” la cuptor. O bucureșteancă a transformat pasiunea pentru ceramică într-o afacere cu obiecte minunate

Cookies