ARHIVA B365

Interese ascunse: De ce vrea să divorţeze Dinu Patriciu

Dinu Patriciu a menţionat în cererea de divorţ că relaţiile dintre el şi soţia sa, Dana Patriciu, s-au deteriorat încă din anul 2007.

„În timp, pe durata căsniciei noastre, ceea ce a reprezentat întelegere şi sprijin pentru ceea ce făceam, a devenit inconvenient şi ulterior intoleranţă în relaţiile de familie. Una dintre reacţiile la acest context a fost înstrăinarea afectivă şi crearea premiselor unei despărţiri în fapt care s-a produs la iniţiativa soţiei, începând cu 2007. Din 2011 a ales să stea în proprietatea noastră din insula Saint Martin”, se arată în dosarul de divorţ, citat de rtv.net

Omul de afaceri susţine că soţia sa nu i-ar fi făcut nicio vizită cât s-a aflat la clinica din Milano, ba mai mult, ea nu s-a interesat de starea sa de sănătate, ci doar dacă mai are discernământ după operaţie.

„Nu numai că nu am avut sprijinul moral al soţiei mele, ci dimpotrivă, în ultimul timp, cel mai greu de suportat de mine în aşteptarea unui transplant de ficat, soţia mea a ales calea judecăţii pentru obtinerea separaţiei de bunuri, a scandalului public, a mesajelor prefăcute de îngrijorare stiind că toate acestea nu îmi pot face decât rău „, scrie în acelaşi dosar.

„Pârâta nu m-a vizitat şi nici nu a luat legătura cu mine în momentele critice pentru mine, iar în decembrie 2012, când am fost supus operaţiei de transplant, a solicitat doctorilor care m-au tratat informaţii strict legate de diagnostic si de posibilele consecinţe asupra discernământului, fără să o intereseze şi şansele de recuperare ori evoluţia mea postoperatorie”, a scris Patriciu în dosarul de divorţ.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a introdus cererea de divorţ chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, în replică la ultimele acţiuni ale soţiei sale. Dana Patriciu a cerut deja, în instanţă, jumătate din averea soţului şi, în plus, vrea să-l pună sub interdicţie. Instanţa a hotărât că soţia lui Dinu Patriciu, Dana, va trebui să plăteasă o taxă de timbru de 70 de milioane de euro în procesul de divorţ în care pretinde jumătate din averea omului de afaceri, estimată de judecători la 2 miliarde de euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button