De ce ușile Z au reprezentat un moment de… cotitură pentru modelele de vestiar metalic? (P)

14 sept. 2021
33 Afișari
De ce ușile Z au reprezentat un moment de... cotitură pentru modelele de vestiar metalic? (P)
De ce ușile Z au reprezentat un moment de... cotitură pentru modelele de vestiar metalic? (P)

Un vestiar metalic cu ușile în Z are un aspect mai deosebit față de modelele obișnuite și este foarte compact. Produsele din aceeași categorie s-au dovedit eficiente de-a lungul timpului și au devenit apreciate în industria tehnică. De asemenea, aceleași vestiare au fost utilizate des de firmele de construcții. Iată ce beneficii prezintă și de ce să optezi pentru o asemenea soluție!

Spațiul de depozitare

Majoritatea vestiarelor metalice conțin una sau două uși, unde este necesară amplasarea tuturor hainelor de schimb. Totuși, vestiarele cu ușile în Z au mai multe secțiuni separate. Spre exemplu, în partea superioară se poate lăsa casca de protecție și în cea inferioară pantofii. În unele cazuri, exista încă o zonă specială pentru alte obiecte personale. Dimensiunile unui vestiar metalic de la un furnizor de birotică și papetărie încep de la 400x450x1800mm.

Acestor vestiare metalice li se pot adăuga polițe, bară de haine și agățători tip cârlig. La acest model primești cadou 5 bucăți de umerașe confecționate din plastic rigid și 100 de botoșei de unică folosință. Dacă vrei mai mult de atât, optează pentru un vestiar cu 6 posturi în Z. Acesta are măsurile de 1200x500x1950 mm și este confecționat din uși dublu ranforsate cu grosimea de 0,6mm.

Aspectul produsului

Liniile în Z ajută orice vestiar metalic să obțină un aspect modern, care se integrează perfect într-o încăpere. Totuși, acesta nu este singurul beneficiu. În situația în care vrei să realizezi îmbunătățiri, ai parte de opțiuni ce pot transforma modelul clasic într-unul unic. Spre exemplu, se poate atașa o băncuță metalică. Aceasta este ideală pentru angajații care lucrează mult și își doresc să se relaxeze la finalul programului.

O altă posibilitate este să asamblezi picioare metalice aplicate prin sudura H120. Acestea au terminația din plastic reglabilă pe înălțime și oferă protecție pentru podea. Culoarea inițială a unui vestiar metalic cu uși în Z este cea gri, dar există și alte alternative. Vopsește ușile sau suprafața într-o nuanță precum crem, roșu sau portocaliu și vei reuși să atragi atenția oricărei persoane. O altă opțiune este să folosești o nuanță puternică, cum ar fi negru sau silver. Acestea sunt rare și pot crea un contrast foarte puternic. Indiferent de preferințe, vopseaua exterioară asigură protecție împotriva agenților corozivi.

Rezistența și securitatea

În prezent, orice vestiar poate fi încuiat cu ajutorul unui sistem clasic cu 2 chei, dar modelele în Z dispun și de alte avantaje. Spre exemplu, acestora li se poate atașa un mâner antiefracție sau unul cu închiderea din 2 mișcări. Balamalele interne sunt o altă măsură de securitate, acestea fiind ideale pentru a împiedica accesul persoanelor neautorizate.

Datorită faptului că există uși diferite în partea superioară și cea inferioară, nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu dispariția obiectelor. Este însă necesară o cheie Master, care să deschidă ușile în situațiile neprevăzute.

Certificările UNI atestă rezistența fiecărui produs și faptul că acesta face față mediilor de lucru neplăcute. Spre exemplu, UNI 9429:1989 garantează o rezistență bună la schimbările de temperatură. Există și alte certificate, care au legătură cu protecția față de lumină sau aderența vopselei.

vestiar metalic

Cum alegi cel mai bun vestiar metalic?

În primul rând, analizează cu atenție dimensiunile și asigură-te că ai ales un model suficient de încăpător pentru obiectele care urmează să fie depozitate. Al doilea aspect pe care trebuie să-l verifici este prețul. Alege un furnizor de birotică și papetărie ca Viamond.ro care să-ți pună la dispoziție diverse modele la oferte!

Cookies