De ce sportivii de performanță folosesc Zeolit? (P)

04 nov. 2022
54 Afișari
De ce sportivii de performanță folosesc Zeolit? (P)
De ce sportivii de performanță folosesc Zeolit?

Sportul a devenit o activitate foarte populară în ziua de azi printre români. Indiferent de vârstă, exercițiile fizice sunt o necesitate pentru a duce un stil de viață sănătos și pentru a oferi corpului oportunitatea de a se menține tânăr o perioadă mai lungă de timp.

Cei care vizitează în mod regulat sala de sport sau pur și simplu aleg să facă exerciții de gimnastică în aer liber, știu cât de importantă este recuperarea după antrenament. Mai ales sportivii de performanță au nevoie de cele mai bune metode și suplimente pentru ca recuperarea de astăzi să nu împiedice antrenamentul de mâine.

Zeolitul accelerează recuperarea

Sportivii de performanță încearcă să introducă în dietă suplimente pentru a facilita o recuperare musculară mai accelerată. Un mineral foarte cunoscut și folosit în acest sens este zeolitul. Acesta este folosit de mii de ani datorită proprietăților sale excelente de a atrage și elimina ușor metalele grele și subsțantele nocive din organism.

În timpul activităților fizice intense, mușchii produc un deșeu metabolic denumit acid lactic. Acesta provoacă binecunoscutul disconfort resimțit după terminarea antrenamentului și încetinește recuperarea musculară.

Orice persoană care face exerciții în mod regulat știe cât de mult este influentață performanța de poluarea din orașe, de o dietă neechilibrată sau consumul de apă din surse nesigure. Aditivii alimentari, pesticidele, insecticidele, metalele grele și nu numai intră în organism și îl slăbesc, micșorând în acest fel performanța fizică.

Zeolitul îndepărtează aceste elemente și apără organismul, mărindu-i rezistența și puterea. Prin eliminarea acestora, zeolitul va ajuta și în procesul de reparare a fibrelor musculare, procesele normale nemaifiind încetinite de metalele grele. Despre asta au mai scris și alți profesioniști și site-uri specializate, zeolitul fiind un mineral cercetat intensiv.

Zeolitul reechilibrează pH-ul din organism

pH-ul este de asemenea o valoare ce trebuie urmărită cu atenție, indiferent că sunteți un sportiv de performanță sau nu. pH-ul din organismul uman în mod normal este ușor alcalin, însă odată cu acumularea de substanțe nocive, a acidului lactic, dar și a unei diete bogate în alimente de origine animală sau zaharuri, acesta va deveni acid. Un pH acid poate avea consecințe nefericite asupra organismului și poate provoca diferite afecțiuni. Zeolitul poate fi folosit pentru a restabili și a reechilibra acest factor, ajutând în acest fel nu doar performanțele sportive, ci și activitățile de zi cu zi.

Zeolitul îmbunătățește funcțiile vitale și crește nivelul de energie

Orice sportiv știe cât de important este nivelul de energie. Prin eliminarea metalelor grele și a substanțelor toxice din organism, zeolitul va reuși să vă ofere mai multă energie și un somn mai odihnitor. Recuperarea fizică se va realiza în acest fel mult mai ușor, iar stresul asupra corpului și a minții va fi unul minim. Funcțiile vitale vor fi de acum mult mai îmbunătățite, deoarece un corp detoxifiat funcționează și se simte mult mai bine.

Zeolitul este din ce în ce mai folosit de sportivii de performanță datorită efectelor benefice pe care le are asupra organismului. Recuperarea poate fi de asemenea accelerată, oferind în acest fel o modalitate ușoară corpului de a se reface în cel mai sigur și eficient mod.

Cookies