ARHIVA B365

De ce şi-a mutat premierul Ponta biroul din Palatul Victoria la MApN

Premierul Ponta spune că nu s-a întâlnit cu şeful CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, şi nici nu a discutat cu acesta despre schimbări în poliţie, adăugând că, pentru a evita alte înscenări, şi-a mutat biroul în sediul Ministerului Apărării, unde orice intrare este înregistrată ca într-o unitate militară.

„De astăzi dimineaţă mi-am mutat biroul de la Palatul Victoria. Am vorbit cu domnul Mircea Duşa (ministrul Apărării Naţionale – n.red.) şi am un birou la MApN, aia e unitate militară…. Oricine intră, dacă veniţi la mine, fiind unitate militară, se înregistrează. Acolo (la Palatul Victoria-n.r.) era mai civil, aşa”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Premierul a explicat că mutarea a avut loc după ce unele publicaţii au scris că preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, suspectat de acte de corupţie, ar fi făcut trafic de influenţă din biroul primului-ministru. Ponta susţine că aceasta a fost o înscenare de presă, motiv pentru care s-a mutat la MApN, unde se ţine o evidenţă strictă a vizitatorilor şi a duratei vizitelor.

Premierul a afirmat, în acelaşi context, că DNA nu are nicio legătură cu informaţia vehiculată în presă.

„Până în luna noiembrie mă aştept la înscenări, cum a fost în cazul Duicu. (…) Asta a fost o înscenare de presă, DNA-ul nu are nicio treabă cu chestia asta”, a spus Victor Ponta.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button