De ce se retrage Mihaela Rădulescu din viața publică

20 sept. 2022
13161 Afișari
De ce se retrage Mihaela Rădulescu din viața publică
De ce se retrage Mihaela Rădulescu din viața publică

Prea multe lovituri pentru omenire în perioada asta. După toate problemele pe care le avem, Mihaela Rădulescu ne anunță că se retrage din viața publică, plus de pe Instagram și Facebook.  Poate și de pe TikTok, dar eu personal nu știu dacă Mihaela Rădulescu are TikTok, pentru că eu nu am, deci nu mă uit. Deci, dacă are, se retrage și de acolo. 

Așadar, după 3.955 de postări pe Instagram, dintre care cele mai multe sunt autoportrete (ca să nu le zic selfie-uri) sau portrete, mai îmbrăcată, mai dezbrăcată, cu mai mult botox sau cu mai puțin botox, Mihaela Rădulescu vine și ne spune într-o lungă postare pe Instagram, desigur, că a descoperit intimitatea. „A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut superputerea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărtășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.”

Sigur că în esență are dreptate. Ce nu înțeleg eu de fapt e dacă nu mai postează deloc sau dacă mai postează din când în când și dacă o să pună și alte postări decât portrete și de fapt de ce ne anunță că nu mai postează, dacă de fapt postează. Noi, telespectatorii, ce să credem? Cum să ne poziționăm? Cum să reacționăm? Să ne speriem? Să ne bucurăm pentru ea? CE NE FACEM ACUM????

În context așa un pic, vă recomand contul de Instagram al Victoriei Beckham. Sunt atât de naturale și de pline de umor postările ei, transpare atât de multă tandrețe și atâta umor în relația ei cu David, cum se ironizează fin unul pe celălalt, cum vorbesc despre copii, cum reacționează unul la postările celuilalt, cum s-au pierdut unul de celălalt în timp ce făceau hiking în Aspen. Are 30 de milioane de followeri – nu e chiar de ici, de colo – și totuși reușește să fie human, nu influencer, nu un portret bine studiat și îmbunătățit. Povestea lor oricum e una din care am putea să învățăm. Cine ar fi zis, acum 20 și ceva de ani, când un fotbalist se căsătorea cu o fată din Spice Girls, că vor rezista și că vor avea, și cred că nu doar aparent, o viață atât de mișto împreună. 

Sunt prejudecăți, evident, dar nu cred că multă lume ar fi pariat pe ei la momentul respectiv. Și iată că au rezistat și în lumina reflectoarelor non stop și par că au trăit o viață pe cât de normală a fost posibil. 

Între timp, ca și cum mai era nevoie de niște dovezi, David Beckham a stat și la coada pentru a i aduce omagiu Reginei Elisabeta a II-a timp de 12 ore. S- a așezat la coadă la 2 noaptea și a mărșăluit alături de alte sute de mii de persoane, îmbrăcat în costum și aducând gogoși pentru ceilalți oameni din coadă. 

Când a intrat în Westminster Hall, și-a scos pălăria de pe cap, iar părul nu, nu îi stătea bine, dar nu l -a aranjat. În schimb, a plâns. Cam aici se termină cred și comparațiile cu ai noștri. Mă întreb cum s-ar fi derulat o asemenea acțiune la noi și câți dintre celebrii zilei s-ar fi străduit să intre pe undeva prin față.

Nota B365.ro: Maria. Some mor:€

Cookies