ARHIVA B365

De ce sa optezi pentru un Mercedes rulat cu certificare?

Autoturismele Mercedes reprezinta varful de lance in acest caz. Constructorul german ne-a obisnuit deja cu viziunea avangardista pe care o aplica autoturismelor sale.

Toate aceste facilitati vin insa cu un pret, iar de cele mai multe ori acesta nu este tocmai accesibil tuturor.

In acest context, tot mai multi aleg sa isi indrepte atentia catre autoturismele Mercedes la mana a doua, mai accesibile ca pret, dar cu performante asemanatoare autoturismelor noi.

Dar cum stim ca alegem o masina rulata de calitate?

E drept, vei economisi niste bani daca alegi o masina de vanzare second hand. Dar cum putem avea garantia ca nu vei cheltui acesti bani pe reparatii ulterioare?

Ei bine, pe piata exista o cale sigura de a achizitiona o masina la mana a doua in conditii ideale de functionare, primind in acest sens garantii clare asupra calitatii primite.

Este vorba despre autoturismele Mercedes care dispun de certificat pre-detinut.

Ce inseamna autoturism Mercedes cu certificat pre-detinut (Certified pre-owned – CPO)?

O masina certificata Mercedes este acel autoturism care, desigur, a mai avut un proprietar, dar care, de cele mai multe ori, nu inregistreaza mai mult de 100.000 de kilometri rulati si nu este mai vechi de cinci, pana la sapte ani.

Autoturismul care dispune de certificat pre-detinut este supus in prealabil unei inspectii riguroase, in mai multe puncte, de catre producator si beneficiaza de garantie extinsa acordata la achizitionarea ei de la un dealer auto autorizat.

Asadar, autoturismele Mercedes care dispun de certificat pre-detinut dispun de garantia calitatii oferita direct de constructorul german.

De asemenea, singurul loc de unde iti poti achitiona un astfel de autoturism este de la un dealer autorizat partener Mercedes-Benz.

Care este diferența dintre un Mercedes cu certificat pre-detinut și unul care nu dispune de acest certificat?

Desi ambele autoturisme se incadreaza la categoria de rulate, exista o serie de diferente destul de clare intre un Mercedes cu certificat pre-detinut si unul fara acest certificat. Acestea se vad, in principal, in complexitatea serviciilor primite odata cu autoturismul rulat.

Iata cateva dintre aceste diferente:

 1. Inspectie completa

Inainte de expunerea lui la vanzare, autoturismul este supus unei inspectii riguroase de catre producator, prin care se intervine cu solutii reparative sau, acolo unde este cazul, de inlaturare si inlocuire a pieselor deterioriate sau uzate.

In cazul unei masini rulate care nu dispune de aceasta certificare, cumparatorul trebuie sa plateasca din buzunarul lui aceste servicii atunci cand vrea sa cumpere masina, daca vrea sa se asigure ca aceasta se afla in stare buna de functionare.

 1. Istoric de service complet

Un autoturism Mercedes certificat vine intotdeauna cu istoric de service complet. In acest fel, ai garantia ca autoturismul nu a fost implicat in incidente musamalizate si nu prezinta probleme ascunse.

 1. Asistenta service 24/24 h

Unii dealeri autorizati care propun in oferta de vanzari auto autoturisme Mercedes cu certificat pre-detinut pun, de asemenea, la dispozitia clientului si servicii de asistenta service 24/24 h. In acest fel, daca intampini vreo problema, ai siguranta ca vei gasi in cel mai scurt timp solutia pentru remedierea ei.

 1. Numar real de kilometri

Dupa cum s-a mentionat anterior, autoturismul certificat este verificat temeinic de catre producator. Asadar, garantia kilometrilor reali este data direct de la acesta.

 1. Garantie extinsa

Dealerii autorizati Mercedes ofera garantii extense pentru autoturismele care dispun de certificat pre-detinut.

In cazul unei masini la mana a doua care nu dispune de aceasta certificare, la cumpararea ei vei primi doar garantia din fabrica, atat cat mai este valabila, daca mai este inca in vigoare, si in conditiile in care poate fi transferata in totalitate.

Pretul autoturismelor Mercedes cu certificat pre-detinut este mai mare decat cel al unui autoturism care nu dispune de acest certificat.

Diferenta de pret se justifica insa foarte bine prin multitudinea de servicii care iti garanteaza calitatea autoturismului.

Mercedes ofera acest certificat de garantare a calitatii cu scopul de a oferi aceeasi experienta superioara si pentru cei care opteaza pentru un autoturism la mana a doua.

Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes, impartaseste intru totul aceasta viziune perpetuata de peste 130 de ani de constructorul german.

Drept urmare, parcul auto detinut de Auto Schunn cuprinde o gama extrem de variata de autoturisme Mercedes – peste 300 de modele din toate clasele – cu garantia calitatii asigurata de certificarea oferita de brandul german.

Fiecare autoturism Mercedes din oferta Auto Schunn dispune de un pachet de servicii care cuprinde:

 • Garantie extinsa

 • Asistenta service 24/24 h

 • Istoric de service complet

 • Numar de kilometri reali

 • Verificare tehnica multipunct 360

 • Test drive in cel mult 24 de ore de la solicitare

 • Posibilitate de Buy-back

 • Servicii de finantare preferentiale, leasing financiar si operational

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Auto Schunn Romania!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button