De Ce Să Alegi Asigurarea de Sănătate Internațională AXA (P)

04 oct. 2021
45 Afișari
De Ce Să Alegi Asigurarea de Sănătate Internațională AXA (P)
De Ce Să Alegi Asigurarea de Sănătate Internațională AXA (P)

Compania multinațională AXA oferă asigurări de sănătate adaptate nevoilor și dorințelor fiecărui client în parte. Polițele de asigurări AXA, asigură clienților acoperire, oriunde s-ar afla aceștia. Acoperirile încep de la tratament doar cu spitalizare până la îngrijire și tratament complet, respectiv tratament în ambulatoriu, maternitate, stomatologie, oftalmologie și altele. Polița de asigurare se acordă fără limită de vârstă. 

Ce beneficii primești apelând la o asigurare internațională de sănătate AXA?

În primul rând, clienții se bucură de tratament medical oriunde în lume printr-o gamă de niveluri de acoperire. Polița de asigurare este valabilă pentru orice clinică din România sau din lume 24/24 și 7/7. Ai acces la tratamente, servicii medicale sau spitalizare în România, Europa, SUA și nu numai. 

Trebuie avute în vedere costurile pe care le presupune asistența medicală din alte țări. Și o simplă căzătură te poate obliga la plăți destul de mari. Cu o asigurare medicală internațională, plătești lunar o sumă, pe care o poți adapta nevoilor și bugetului personal.

Ai libertatea de a-ți alege singur cel mai potrivit loc în care să fii tratat. Optează pentru orice servicii medicale la spitale naționale sau internaționale, în situația în care o să fii diagnosticat pe perioada asigurării cu oricare afecțiune. Printre avantajele unei asigurări Axa, se mai numără:

 • Cheltuielile de spitalizare, inclusiv operații acoperite 
 • Transport de ambulanță 
 • Manager de caz pentru gestionarea unui diagnostic de cancer
 • Tratamentul cancerului (chimioterapia, radioterapia, medicamente, medicamente experimentale)
 • Obțineți sfaturi medicale de la experți, precum și un manager de caz care să  supravegheze tratamentul
 • Evacuarea de urgență și repatriere pentru deplasare la tratament și apoi la domiciliu
 • Service online: trimite mesaje rapid, adăugă sau urmărește cererile de rambursare.

Cele cinci planuri de asigurare de sănătate privată cu acoperire internațională stau la dispoziție cu următoarele pachete de acoperire:

 • Foundation: acoperire pentru tratamente esențiale (spitalizare, cancer și ambulatoriu – opțional) cu limita de €125.000 pe an. Acest plan de asigurare are acoperire globală, pentru tine și toate persoanele cuprinse în poliță (incluzând sau excluzând SUA, în funcție de opțiunea ta la achiziția poliței).
 • Standard: acoperire spitalizare, cancer și opțional, ambulatoriu  cu limita de acoperire: €1.275.000 pe an. Este o poliță de asigurare cu acoperire globală, pentru tine și toate persoanele menționate în cererea de asigurare (incluzând sau excluzând SUA, în funcție de opțiunea ta la achiziția poliței).
 • Comprehensive: Asigurarea medicală privată internațională care asigură tratamentul privat al afecțiunilor medicale acute, prezente după achiziția poliței de asigurare. Oferă asigurare cu acoperire globală, pentru tine și toate persoanele cuprinse în poliță (incluzând sau excluzând SUA, în funcție de opțiunea ta la achiziția poliței). Limita de acoperire este: €1.900.000 pe an.
 • Prestige: pentru asigurare extinsă (inclusiv asigurarea de călătorie), cu acoperire globală, incluzând sau excluzând SUA, în funcție de opțiunea ta la achiziția poliței. Limita de acoperire este: €2.550.000 pe an. 
 • Prestige Plus: cea mai completă acoperire posibilă. Limita de acoperire este: €6.370.000 pe an. Acoperire globală, pentru tine și toate persoanele cuprinse în poliță (incluzând sau excluzând SUA, în funcție de opțiunea ta la achiziția poliței).

De reținut:

Spitalizarea este inclusă în toate cele cinci planuri de asigurare și acoperă: operații, transplant, proteze, etc.

Cancer: inclus în toate cele cinci planuri de asigurare. Acoperă tratamentul necesar unei spitalizări de durată sau de zi: operații, transplant, proteze, etc.

Ambulatoriu: acoperă servicii medicale precum: vizite la doctor, investigații, analize, radiografii, fizioterapie și tot ce nu presupune internare.

Prevenție: Acoperă controlul preventiv anual, precum și cele specifice pentru depistarea unor boli grave.

Stomatologie: Acoperă atât tratamente stomatologice de rutină, cât și cele majore sau profilaxie.

Optica medicală: Acoperă atât un control al vederii, cât și costul lentilelor și al ramelor.

Evacuare: Acoperă transportul către cel mai apropiat loc de tratament pentru cazul în care tratamentul nu este disponibil la nivel local.

Pentru o a doua opinie medicală, există serviciul gratuit „Second Medical Opinion” , precum și acces la cel puțin 700 de medici din lume.

Suport non-stop: echipa de specialiști customer support cu disponibilitate 24 din 24.

Serviciu de telemedicină: Un serviciu gratuit și nelimitat cu medici din UK.

Cookies