DE CE s-a surpat carosabilul pe strada Dezrobirii din Capitală

de:
21 aug. 2019
0 afișări
DE CE s-a surpat carosabilul pe strada Dezrobirii din Capitală

Un crater uriaș s-a format marţi pe strada Dezrobirii din Bucureşti, la intersecţia Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul.

Ca urmare a surpării părții carosabile, traficul rutier a fost restricționat, în cursul dimineţii de marţi. 

Carosabilul a cedat după ce un camion de mare tonaj a trecut prin zonă. 

Surparea asfaltului pe strada Dezrobirii din zona Gorjului a fost anunțată la 112, inclusiv la echipele de lucru ApaNova care ar executat anterior o lucrare în zonă.

Reprezentanții Apa Nova București anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că marți, la ora 10:50, Poliția Rutieră a sesizat prin stația radio Apa Nova București privind apariția unei tasări pe strada Dezrobirii.

„Echipele operaționale ale Apa Nova București s-au deplasat în regim de urgență la adresa indicată și au constatat la ora 11:15 tasarea accentuată a carosabilului, pe banda a doua de circulație, pe o suprafață inițială de 4 mp. Echipele noastre au semnalat zona și au constatat că această surpare nu se datorează rețelelor de apă potabilă și canalizare. Compania a informat reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București privind cele semnalate. În caz de necesitate, echipele operaționale ale companiei vor acorda sprijin furnizorului de apă caldă și căldură din municipiul București pentru remedierea avariei apărute”, potrivit Apa Nova.

Cookies