De ce s-a sinucis Costică Ștefănescu. Ce a scris în biletul de adio

de:
22 aug. 2013
0 Afișari
De ce s-a sinucis Costică Ștefănescu. Ce a scris în biletul de adio

„Ne-a scris tuturor că ne iubeşte şi ne roagă să-i iertăm gestul. Spunea că nu mai poate îndura durerile care-l chinuiau. Ne aşteptam la orice, numai la asta nu. Trebuia să ne fi gândit că e ceva în neregulă cu el, mai ales de când ne-a spus că şi-ar dori să fie eutanasiat. Era clar că el nu mai poate lupta cu boala”, a mărturisit Ion Ştefănescu, fratele marelui fotbalist, pentru Click.

Raportul IML prezintă cauza morţii ca fiind politraumatism. Deşi din primele verificări reiese că este vorba de sinucidere, iar fratele fotbalistului a şi văzut biletul de adio, soţia fostului fundaş susţine că Ştefănescu se afla sub influenţa unor sedative foarte puternice şi în momentul când a dorit să deschidă geamul ca să ia o gură de aer s-a dezechilibrat şi a căzut.

Potrivit edilului din Bănie, Lia Olguţa Vasilescu, fostul fotbalist va fi înmormântat, sâmbătă, pe Aleea Eroilor din Cimitirul Sineasca. Primăria Craiova s-a angajat chiar să suporte cheltuielile de înmormântare întrucât Costică Ştefănescu era cetăţean de onoare al oraşului din anul 2003.

Cookies