BAZAR

De ce s-a despărțit Vanghelie de Oana Mizil

După doi ani de relație cu Oana Mizil, edilul Sectorului 5 a decis să se întoarcă la Charlotte, femeia despre care a spus întotdeauna că e soţia lui, chiar dacă nu i-a legat vreodată un act de stare civilă, scrie Libertatea.ro.

În ultima vreme, edilul Sectorului 5 e văzut aproape zilnic de vecini la casa din bulevardul Dacia, acolo unde locuieşte şi Charlotte. Mai mult, faptul că şi cele două maşini de lux ale primarului sunt parcate zilnic în faţa a celeiaşi vile sunt încă o confirmare că primarul Marian Vanghelie a rupt relaţia cu Oana Mizil.

„Ştiu că nu mai sunt împreună de ceva vreme. S-ar putea să fie vorba de trei sau patru luni. Marian a înţeles că e mai bine pentru el să se întoarcă la cea care i-a dăruit un băiat minunat şi care l-a acceptat cu bune şi cu rele. A decis să lase aventurile cu colegele mai tinere. L-a luat şi pe el valul pentru o perioadă, dar acum îşi vede de familie şi de treburi”, a spus un amic al primarului.

Gurile rele spun că însă Vanghelie a fugit de datoriile Oanei Mizil. Din câte se pare, aceasta are datorii la bănci de aproape 2.000.000 de euro, lucru pe care primarul Sectorului 5 nu îl ştia, iar datoriile Oanei Mizil făcute împreună cu fostul ei soţ, nu pot fi acoperite de apartamentul pe care aceștia l-au pus gaj.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button