De ce o caută toată lumea pe Google pe Oana Pellea. O caută din București și până la capătul internetului

17 nov. 2021
2120 afișări
De ce o caută toată lumea pe Google pe Oana Pellea. O caută din București și până la capătul internetului
De ce o caută toată lumea pe Google pe Oana Pellea, din București și până la capătul internetului

Azi, în zona noastră geografică, nimic nu e azi la mai mare căutare pe cel mai mare motor de căutare (Google, desigur) decât Oana Pellea. Dați un search și veți vedea, e plin de știri cu Oana Pellea. Deci, ce s-a întâmplat? De ce o caută atâta lume pe Google pe Oana Pellea .

Oana Pellea e pe locul 1 în căutările de pe Google din România de azi. Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că, acum nici 24 de ore, actrița a vorbit, pe contul său de Facebook, despre dezamăgirea uriașă pe care i-a provocat-o președintele Klaus Iohannis. Iar cuvintele ei au ieșit de pe Facebook, au ajuns și pe la televizor, iar acum se caută și pe Google.

Iată ce spunea Oana Pellea ieri, pe la ora asta:

„Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis”

„Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere.

Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba…

M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată.”, scrie Oana Pellea.

„Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României…”

Și Oana Pellea continuă:

„Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existența mea umilă, și… atât. Tot ce am afirmat aici conține multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust.

Sper ca cei care mai au energie, forță și mai ales conștiință să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți. Mi-aș fi dorit să mai am resurse de speranță.

Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave.”, este concluzia actriței.

De ce o caută toată lumea pe Google pe Oana Pellea
Oana Pellea: Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave Sursa foto: facebook.com/oana.pellea

Actrița Oana Pellea, fiica actorului Amza Pellea și a Domnicăi Mihaela, a jucat în zeci de filme și piese de teatru și are o carieră națională și una internațională remarcabile.  

A fost premiată în nenumărate rânduri, dintre care amintim doar premiile pentru de cea mai bună actriță de teatru din România și premii similare la festivaluri de film internaționale, cum ar fi cel de la Geneva și cel de la San Marino.

Oana Pellea a studiat la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, actualul UNATC și a terminat studiile în promoția 1984, la clasa prof. Sanda Manu.  

Cookies