BAZAR

De ce NU vrea Bianca Drăguşanu să se cunune religios în biserică. BOR refuză ceremonia la restaurant

Update: Patriarhia a refuzat cererea Biancăi Drăgușanu de a fi cununată religios la restaurant. Preotul care ar accepta această cerere riscă să fie dat afară din Biserică, anunță România tv.

„Pentru unii, toată această poveste poate părea un moft, însă nu ar avea dreptate. Ştiu exact regulile bisericeşti, ştiu exact orânduirea şi nu am nici cea mai mică intenţie de a sfida pe cineva. Nu sunt prima care nu intră în biserică – milionarul Viorel Cataramă şi Adina Albers, Teo Trandafir şi Constantin Iosef au făcut la fel în ziua cununiei lor – şi, probabil, nici ultima. Şi pentru că am motive întemeiate să solicit o derogare, am trimis o scrisoare la patriarhie în care le-am enumerat. În principal, motivele mele sunt legate de problemele de sănătate care nu mi-ar permite să rămân în biserică pe toată durata slujbei: sunt claustrofobă şi rezist greu în spaţiile închise cu lumină scăzută.

De asemena, mirosul de tămâie, lipsa de oxigen, căldura de la lumânări mi-au cauzat neplăceri în repetate rânduri, neplăceri care nu aş vrea să se repete chiar în ziua nunţii mele. În plus, problemele cu circulaţia picioarelor nu-mi permit să petrec atât timp în picioare în condiţiile mai sus menţionate. Nu m-aş vedea mireasă, în faţa preotului, stând pe un scaun”, a povestit Bianca pentru cancan.ro.

În curând, Victor Slav o va conduce pe Bianca Drăguşanu în faţa altarului, care, după cum au decis împreună, va fi amplasat în afara bisericii, la centrul de evenimente în care va avea loc petrecerea de nuntă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button