Proprietarul City Gate din Capitală NU mai construieşte mall-ul din zona Petricani. Din ce motiv

de:
22 mai 2018
13 Afișari
Proprietarul City Gate din Capitală NU mai construieşte mall-ul din zona Petricani. Din ce motiv

GTC deținea un teren în suprafață de 12,3 hectare în zona Petricani, într-o arie aflată pe traseul proiectului de racordare la autostrada București – Ploiești, unde intenționa să construiască un mall de 54.000 de metri pătrați.

Compania s-a numărat însă printre cei care au primit despăgubiri în urma exproprierilor realizate în zonă. Dezvoltatorul imobiliar a cedat astfel patru loturi de teren intravilan din Șoseaua Petricani, de circa 15.000 de metri pătrați și pentru care urma să fie despăgubit cu 23 milioane lei, respectiv 1.530 lei (340 euro) pe metrul pătrat.

Portofoliul GTC în România include clădirile de birouri City Gate din Piața Presei, Cascade Office Building, Premium Plaza și Premium Point Plaza, cu o suprafață totală de 67.000 metri pătrați și o valoare de piață de 196 milioane de euro, la finalul lunii martie.

Cel mai valoros activ al companiei este proiectul City Gate, de 47.000 metri pătrați, unde au sediul Rompetrol, Microsoft, E.On sau Telekom, acesta fiind evaluat la 147 milioane de euro. GTC mai deține un teren în zona Expoziției, pe care intenționează să dezvolte proiectul de birouri City Rose Garden.

Sursa: profit.ro

Cookies