De ce nu mi-a plăcut ultima serie din After Life. Şi nici The Tinder Swindler

08 feb. 2022
787 Afișari
De ce nu mi-a plăcut ultima serie din After Life. Şi nici The Tinder Swindler
Maria Coman

Doamne, deci așa pustietate cum e acum pe Netflix, HBOGo, Prime și alte cele eu n-am mai prins în viața asta. Ceea ce înseamnă ori că trebuie să se reinventeze. ori că, din cauza pandemiei, chiar nu s-a mai produs nimic și s-a lichefiat și creierul celor care fac filme și seriale și alte cele. Nu mai zic de „Sex and the City” că, de plictiseală până la urmă m-am uitat până la capăt, măcar pentru rochia aia portocalie de la Valentino de la final, plus mănuși fucsia.

De ce nu mi-a plăcut ultima serie din After Life. Şi nici The Tinder Swindler
„Sex and The City – And Just Like That” – Rochia Valentino

M-am apucat la fel, pe plictiseală, de The Gilded Age. Tot pe subțire, tot pentru haine, tot plictisitor. Atâtea Continue Watching câte am acum n-am avut în viața mea. Așadar, 

  1. After Life – ultimul sezon e destul de subțire și el, tras de păr așa și parcă nu mai are neapărat sens. Cu toate că primele serii au fost minunate, de data asta a fost niște plictiseală, sincer, cu toată dragostea. M-am și supărat un pic, pentru că aveam și eu așteptările și nevoile mele și nu a fost corect, nu se poate, Ricky Gervais chiar poate mai mult. Dar îl iert, să știți!!
  2. The Sinner- ăsta n -a fost el o capodoperă nici la început, dar ultima serie a fost parcă mai proastă decât restul. Nu atât de proastă ca altele, deci merită o șansă. 
  3. Succession – băi, deci m-am chinuit să mă apuc de serialul ăsta ani de zile. Nu m-a prins deloc, dar deloc, deloc, deloc. Până acum, când, în lipsă de altceva – și în sesiune fiind, era cel mai bun motivant pentru a nu învăța – am reușit să văd prima serie. Și, ce să zic, o să mă uit mai departe. Deși e atât de plin de clișee și el încât practic nu e nimic nou. Mă rog, sunt niște case okish pe acolo, că de costume sunt mai degrabă de bărbați. 
  4. The Gilded Age – că ziceam. E extraordinar de subțire, adică pur și simplu nu e mai nimic de spus despre el, doar că e de epocă, iar eu mă impresionez toată la chestiile de epocă. Plus că e cu nouveaux riches, ceea pe mine mă duce cu gândul la Scarlett O’Hara și Rhett Butler și rochia verde din perdea și casa lor cea încărcată, aşa că mai merge, deci mă voi mai uita 
  5. The Tinder Swindler- ori sunt eu complet în afara programului în perioada asta, deşi nu sunt, că am chef, ori n-am înţeles nimic, că nici de ăsta pe care l-a lăudat toată lumea n-am reuşit să mă ataşez. 

Pe urmă, mai găsiți ceva numit extrem de bizar „The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window”, care pare să aibă nişte actori okish, dar începe dubios, deci n-am avut răbdare să merg mai departe. Putea să fie ceva bun precum „Gone Girl”, a ales să fie ceva prost.

Aștept și eu să vină „Inventing Anna”, mi se pare tare povestea.

„Inventing Anna” – din februarie, pe Netflix

Anna Delvey e o fată născută în Rusia care s-a dat drept o moștenitoare foarte bogată din Germania și a trăit așa relaxată în lux și hoteluri scumpe, se îmbrăca cu haine de designer, era cât pe ce să îşi facă un nume în lumea bună din Manhattan. În vârstă de 30 de ani, Anna Sorokin este în fapt o imigrantă rusă care a lăsat în urmă un șir lung de datorii și de facturi neplătite, ba chiar a convins un angajat al unei bănci să-i dea 100.000 de dolari. Înainte să fie prinsă, era pe cale să convingă un fond mutual de investiții să-i dea un împrumut de 25 de milioane de dolari.

Nota B365.ro: Pentru că a dat glas derutei noastre comune în fața filmelor și serialelor care ne-au mai rămas de văzut, îi mulțumim încă o dată Mariei. În viețile astea ale noastre, am mai avut ocazii să facem același lucru. Câteva dintre, mai jos:

Cookies