CONTRIBUTORS

De ce nu mă vaccinez

La început a fost Cuvântul. Și apoi s-a ales praful. Și câtă muncă trebuie să fi fost ca să se aleagă atâta praf. Mi-aduc aminte pe vremea comunismului, când nu exista orez din ăsta democratic și impecabil, că petreceam destul de mult timp să aleg orezul ăla stricat, mâncat puțin și înnegrit. Iar orezul e mare în comparație cu praful. De asta zic, că să stai să alegi praful, poate dura milenii. Câtă muncă în zadar… Dar poate nu.

Vă promit că o să și explic de ce nu o să mă vaccinez. Nu o să bat câmpii tot textul. Oricum, câtă putere să am eu să bat câmpii care sunt și mai mulți și mai mari? Ar fi o dovadă de inconștiență din partea mea să mă apuc să îi bat.  Am început așa că trebuia să încep cumva și pentru că Dumnezeu are un rol foarte important și în contextul acesta al luptei dintre cei care sunt împotriva și cei care sunt pro vaccin. Dumnezeu e în tot și în toate, prin urmare trebuia să fie și în treaba asta.

Deși nu am studiat deloc subiectul, mi-a ajuns, totuși, la urechi că una dintre fricile cele mai mari ale celor care refuză să se vaccineze este legată de implicarea “Fiarei” în procesul de vaccinare. Mi-aduc aminte că m-am văzut la un moment dat cu un tip pe care îl excita să îi spun: “Ești ca o fiară!”. Nu i-am zis, pentru că pe vremea aia știam să excit și altfel. În fine, eu altă fiară în afară de propriul meu ego nu am cunoscut în viața aceasta, dar asta, poate, și pentru că sunt din provincie.

Ca să sumarizez cumva, se invocă o oarecare implicare a diavolului în procesul de vaccinare și, prin urmare, odată vaccinat nu mai ești eligibil să ajungi în Rai, pentru că ți se modifică ADN-ul sau ARN-ul sau amândouă și nu mai ești om și, nemaifiind om, nu mai ai, principial vorbind, cum să ajungi în Rai care, în fond și la urma urmei, e plin de oameni, nu de îngeri. Teoretic vorbind. 

Implicarea aceasta a “fiarei” în procesul de vaccinare nu face decât să confirme una dintre cele mai mari, dacă nu cea mai mare, probleme ale speciei noastre. În sensul că răul este atât de mare, încât puterea lui o poate depăși și o depășește pe cea a binelui. Noi nu prea avem încredere în Dumnezeu și în bunătatea Lui dacă ne imaginăm că acesta ne-ar părăsi pe vecie pentru că ne vaccinăm. Sau din oricare alt motiv. Proiecția asta o facem pentru că noi știm să Îl părăsim pe Dumnezeu foarte bine. Suntem experți la treaba asta. 

Temerea asta că “fiara” va pune stăpânire pe noi e cumva fondată. Nouă ne e frică de Dumnezeu în loc să ne bucurăm de el. Și mi se pare firesc ca, în contextul în care eu aș fi convins că Dumnezeu mă pedepsește că folosesc, de exemplu, un dildo de zebră, Acesta să mă și părăsească dacă mă vaccinez. 

În contextul diametral opus, cel în care Dumnezeu mă iubește așa cum sunt, devine firesc să cred că Acesta nu mă va lăsa pradă fiarei odată vaccinat. Și acum o să vă și dezvălui de ce nu mă voi vaccina. Am, poate, singurul motiv viabil pe lângă celor al oamenilor care au diverse afecțiuni care îi fac incompatibili cu vaccinarea. Motivul pentru care nu mă voi vaccina este pentru că m-am vaccinat deja.

Recunosc, am avut un moment în care m-am gândit că ce mă fac eu dacă mi se pune vaccinul pe glanda pineală și nu mă mai conectez cu Universul, apoi am râs de mine și m-am gândit că noi, oamenii, suntem foarte influențabili și că, din fericire, depinde doar de noi dacă lăsăm să ne influențeze “răul” și, din și mai mare fericire, nu depinde doar de noi dacă lăsăm să ne influențeze BINELE. Pupi.

Nota B365.ro: O să tot spunem și scriem aici că „We <3 Teleșpan” până când o să se audă și la capătul internetului, iar afecțiunea asta profundă se va împrăștia World Wide (starting) Web. Argumente? Sumedenie:


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button