De ce nu este lăsat Gigi Becali să se opereze: Motivația magistraților

de:
28 feb. 2014
0 Afișari
De ce nu este lăsat Gigi Becali să se opereze: Motivația magistraților

Magistraţii au dat motivarea deciziei la refuzul cererii de întrerupere a pedepsei, pe motive medicale, formulate de Gigi Becali. Aceştia explică faptul că patronul Stelei nu poate cere să facă operaţia în străinătate şi nu poate alege clinica.

„Condiţia posibilităţii de efectuare a acestei operaţii sub pază permanentă a fost evaluată pozitiv de către medicii legişti în cadrul expertizei medico legale. (…) Petentul nu se află în situaţia de a alege, fără restricţii, o clinică situată în afara graniţelor statului,… având obligaţia de a se supune exigenţelor normelor carcerale stabilite prin lege”, scriu magistraţii în motivarea deciziei prin care au refuzat întreruperea pedepsei.

Avocatul lui Gigi Becali are însă o altă explicaţie. „I s-a respins cererea ca nu cumva să beneficieze de un drept de care nu ar beneficia celelalte persoane condamnate. Dânsului i se refuză accesul la asistenţă medicală adevcvată, ca atât timp cât este încarcerat să nu viseze la un tratament la fel ca o persoană liberă”, a declarat avocatul Maria Vasii, scrie romaniatv.net.

Cookies