De ce mai emite încă Radio Guerrilla, după ce i-a fost retrasă licența

de:
23 sept. 2013
1 Afișari
De ce mai emite încă Radio Guerrilla, după ce i-a fost retrasă licența

Contactată de Paginademedia.ro, Laura Georgescu, președintele CNA, a spus că decizia urmează să fie expediată postului de radio în cursul zilei de astăzi, scrie paginademedia.ro.

„Decizi va fi trimisă astăzi până la ora 17.00. Ea va pleca pe toate căile, pe e-mail, prin curier s.a. Din momentul în care primesc decizia trebuie să oprească emisia”, a spus Laura Georgescu.

La rândul său, Liviu Mihaiu, realizator Radio Guerrilla, a declarat pentru Paginademedia.ro că „postul de radio nu a primit decizia forului audiovizual”

„Hotărârea CNA nu a ajuns la noi. În momentul în care vom primi hârtia, trecem pe online”, a spus Mihaiu.

Reamintim că, pe 19 septembrie, postul Radio Guerrilla a rămas fără licențe audiovizuale deoarece majoritatea membrilor CNA au considerat că Realitatea Media intenționează să le vândă, fapt interzis de lege, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Mihai Dobrovolschi, realizator la Radio Guerrila, a spus în ședința în care s-a hotărât retragerea licenței că ei sunt dispuși să se prezinte la CNA peste 45 de zile pentru a recâștiga licențele.

CNA a reclamat faptul că Realitatea Media a semnat, în august, un contract de dare în exploatare a licențelor Radio Guerrilla către firma Expresiv (care are Gold FM), fără ca instituția să fie înștiițată.

Cookies