ARHIVA B365

De ce îl susţine Victor Ponta pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

„Merg pe mâna lui Sorin Oprescu. Mereu am mers pe mâna lui Sorin Oprescu. Și el m-a sprijinit pe mine”, a declarat Ponta, luni seară.

Nicușor Dan, președintele Grupului de Inițiativă al Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), dezvăluie de ce Victor Ponta îl susține pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

În opinia acestuia, susținerea acordată de Victor Ponta lui Sorin Oprescu nu trebuie să mire pe nimeni, deoarece „sunt construiți din același aluat politic. Amândoi promit autostrăzi pe care uită să le mai construiască, amândoi îi mint cu cinism pe români și amândoi patronează un sistem corupt care începe să se destrame”.

Nicușor Dan crede că susținerea pe care Victor Ponta i-o acordă lui Sorin Oprescu va atârna ca un bolovan de gâtul actualului primar al Capitalei, noteată stiripesurse.ro.

„Românii nu mai pot fi mințiți la nesfârșit, iar Victor Ponta pare să nu fi înțeles nimic din lecția oferită de cetățeni în noiembrie 2014. Beneficiind de susținerea unui urmărit penal pentru fapte de corupție, Sorin Oprescu are toate șansele să piardă cu brio alegerile pentru primărie, în cazul în care va mai candida. Cu asemenea prieteni, Oprescu nu mai are nevoie de dușmani politici”, susţine Nicuşor Dan.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button